Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Жіноча збірна Закарпаття зайняла четеверте місце на чемпіонаті України до 16 років
20:29
Жіноча збірна Закарпаття зайняла четеверте місце на чемпіонаті України до 16 років
З 21 по 26 вересня в Скадовську (Херсонська область) пройшов ТМ "Імперія яхт" - Чемпіонат України з жіночого футболу до 16 років.

Жіноча збірна Закарпаття зайняла четеверте місце на чемпіонаті України до 16 років
21 вересня в Скадовську (Херсонська область) розпочався ТМ "Імперія яхт" - Чемпіонат України. У ньому взяло участь 21 команда, які були поділені на сім груп. Наші дівчата потрапили у першу групу з луганчанками та волинянками.

У першому турі чемпіонату України WU 16 закарпатки з великим рахунком переграли збірну Луганської області, хоча й пропустили першими.

Збірна Закарпатської області - Збірна Луганської області 5:1
Голи: Озимок Анастасія 16, 38, 50, Гунтов Надія 29, Лошак Ейла 31 -  Балаба Анастасія 8.


У наступному матчі підопічні Варги мінімально переграли Ковельчанку, завдяки єдиному голу Ельвіри Лошак. Тож наші землячки завершили груповий етап з максимумом очок, на першому місці.

Збірна Закарпатської області – Ковельчанка 1:0
Гол: Ельвіра Лошак, 45.


У чвертьфіналі Закарпаття ще раз зійшлося з Ковельчанкою і знову наші були сильнішими. На цей раз з перевагою у два голи.

Збірна Закарпатської області – Ковельчанка 2:0
Голи: Озимок Антоніна, 13, Наталія Блага, 32.


У півфіналі закарпатських футболісток очікував двобій з Пантерами з Умані. В цьому матчі наші футболістки зазнали гіркої поразки з двозначним рахунком від майбутнього чемпіона.

Збірна Закарпатської області - Пантери (Умань) 0:10
Голи: Білокур Оксана (2), Янчук Поліна (6, 27), Гриб Наталья (9, 23), Олійник Дарина (20, с пенальти), Кумеда Анастасія (40, 45), Катеринина Олена (41), Пшенична Ілона (47)

 
У завершальному матчі за третє місце закарпатки знову поступилися з великим рахунком ХОВУФКС 0:6. Тож наші дівчата повертаються додому із досить високим четвертим місцем.

Збірна Закарпатської області - ХОВУФКС (Харків) 0:6
Голи:
Шурубура Марина (16, 36), Беспалова Анастасія (21, 40, 46 с пенальти), Мякота Анна (34)

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 929 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: