Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимова першість Іршавського району. 4-5 тури.
10:28
Зимова першість Іршавського району. 4-5 тури.
Відбулись матчі четвертої ігрової неділі Відкритої зимової першості Іршавщини з футболу.

Зимова першість Іршавського району. 4-5 тури. За результатами передостаннього туру п’ять команд вже втратили шанси на продовження боротьби у плей-офф. У групі «А» футболісти Кам’янського хоча й дали справжній бій Арданову, однак не втримали перевагу і поступилися з хокейним рахунком 4:6. Як наслідок «нуль» в графі очок, а розжитися ними в останньому турі футболістам Кив’яжді буде ой як складно! Адже суперник — негрівська «Скала», яка у напруженому поєдинку здолала ДЮСШ 3:2, в останньому турі намагатиметься прослизнути на друге місце між двома скелями «Арданова» та «Сільця», що зіткнуться в особистому протистоянні. Перше місце в кишені у доробратівців, які лише в четвертому матчі дали «розмочити» власні ворота сільчанам, але відповіли трьома голами і єдині серед всіх команд йдуть без очкових втрат. В останньому турі лідери зійдуться у грі з ДЮСШ, а для іршавських юнаків лише перемога залишає певні шанси на чвертьфінал.

У групі «Б» в останньому турі на нас очікує товариська гра між Греблею та Боржавським — обидві команди втратили шанси на потрапляння в плей-офф отримавши по чотири м’ячі від географічних сусідів: з однаковим рахунком 2:4 чингавці програли ком’ятівцям, а гребляни — зарічанському «Колосу». Гра лідерів, якій мимоволі довелося присвятити купу тексту, завершилася нульовою нічиєю. У зарічанських юнаків залишаються примарні шанси на чвертьфінал, однак для цього їм доведеться здійснити подвиг, який виявився не під силу і старшій команді — перемогти Ільницю і чекати від власної основи, що та не розпише мирову з Ком’ятами. І навіть при такому розкладі залишається різниця забитих-пропущених, яка на 10 голів гірша від показників виноградівців. З врахуванням того, що Ільниці теж не можна розтринькувати очки, адже можна позбутися першого місця — задача для юних зарічан на межі фантастики. Тому напевно, що єдиним цікавим матчем у цій групі буде боротьба за другу сходинку між ФК «Заріччя» та ФК «Великі Ком’яти», причому за будь-якого підсумку до наступного раунду можуть потрапити обидві команди.

У групі «В» ситуація така, що вже чвертьфінал може відбутися без чинного володаря трофею — довжанська «Боржава» поки що перебуває на рятувальній третій позиції, однак поразка від Приборжавського 0:2 була останнім матчем довжан у груповому раунді — останній сьомий тур вони пропускають і не зуміють безпосередньо вплинути на турнірну розстановку. Через голову довжан перестрілку з лідерами вестимуть білківські футболісти (проти Броньки) та великораківчани (з Приборжавським), які зуміли мінімально здолати в дербі малораковецьких «гладіаторів». Товариська між Малим Раківцем та Кушницею турнірного значення для цих команд не матиме, однак може суттєво вплинути на визначення двох «бронзових» везунчиків.

І наостанок — традиційний поточний розклад плей-офф за результатами вже зіграних поєдинків:

«Шахтар» Ільниця — «Боржава» Довге
ФК «Доробратово» — ФК «Великі Ком’яти»
ФК «Бронька» — ФК «Арданово»
ФК «Заріччя» — «Будівельник» Приборжавське
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ ІРШАВСЬКОГО РАЙОНУ








 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1012 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: