Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району 1 тур
22:00
Зимовий кубок Берегівського району 1 тур
В неділю 1-го лютого першим туром Зимового кубка стартував футбольний сезон району 2015 року.

В неділю 1-го лютого першим туром Зимового кубка стартував футбольний сезон району 2015 року.

12 команд району розбиті на дві зони за територіальним принципом грають на стадіонах сіл Бадалово та Запсонь. В зоні «А» ігри якої відбуваються в Бадалові першими на поле вийшли команди Кідьоша та Вари. З перших хвилин гри ініціативою володіли футболісти Кідьоша, але рахунок відкрили варіївці на 15 хвилині відзначився Золтан Сорко. Такий результат тривав недовго. Футболісти Кідьоша швидко зрівняли рахунок, який в свій актив записав досвідчений Бейло Дерцені, а потім його подвоїли. Відзначився Ласло Селеш і Кідьош переміг 2:1 записавши в свій актив три залікових очки.

Цікаво проходила друга гра, в якій зустрічалися футболісти Великих Берегів та Четфолво. Великобережці активно розпочали гру і домінували на полі до її завершення. Перегравали суперника за всіма аспектами. Добре комбінували, тримали м’яча, організовували швидкі атаки, але відкрити рахунок не могли. Команда змарнувала ряд нагод вразити ворота суперників. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Таку гру великобережці продовжили і в другому таймі. Захопившись атаками забули про захист, чим відразу скористалися футболісти Четфолво. Організувавши швидку контратаку на 47 хвилині відзначився Сергій Сусік, а на 62 – ій так само подвоїв рахунок Василь Болог. Результат 2:0 на користь Четфолво.

В останньому матчі зустрілися давні знайомі. Свого часу непримиримі суперники бадалівський «Фенікс» та брегівська «Зірка». З початку гри ініціативою заволоділи бадалівці і вже на 10 хвилині Максим Печерський відкрив рахунок. На 25 – ій Золтан Купаш його подвоїв. Під завісу першого тайму футболістам «Зірки» вдалося скоротити рахунок. На 30 – ій хвилині відзначився Сергій Гичка. Друга половина знову розпочалася з атак бадалівців , Золтан Купаш на 56 = ій хвилині провів третій м’яч в ворота суперника. Але на 60 – ій хвилині футболіст «Зірки» Алекс Деяк скоротив рахунок чим вніс інтригу. Але наприкінці гри влучний удар Максима Печерського поставив крапку в грі. Результат 4:2 на користь «Феніксу».

В зоні «В» на стадіоні села Запсонь першими на поле вийшли минулорічний чемпіон району ФК «Артос» Гать та команда Великої Бийгані. В багатьох вболівальників ця гра викликала великий інтерес. Адже команда Великої Бийгані переможець першої ліги обласного чемпіонату. Але в складі великобийганців вболівальники не побачили звичних імен, команда укомплектована з місцевих футболістів і тих які вже не проходять в основний склад та юнаків . Хоча серед гравців і були добре відомі імена Шандор Горшані, Чобо Гойдош, Юрій Пийтер, але цього виявилося замало. Вже на другій хвилині, непорозуміння воротаря На 10 – ій хвилині той же Ласло Пал знову скористався помилкою юного голкіпера і подвоїв рахунок. Такий старт зламав футболістів Великої Бийгані. Мяч не тримався, робилося багато помилок. На 20 хвилині на добиванні зіграв Василь Горський . На 25 Чобо Переш провів четвертий гол. Наприкінці першого тайму крапку поставив влучний удар Сергія Кундрика. В другому таймі йшла боротьба в центрі поля, яка не змінила результат. Зрештою 5:0 впевнена перемога футболістів Гаті.

Наступними на поле вийшли географічні сусіди Батьово - Свобода. Рівна гра, яка повинна була завершитися нульовою нічиєю. Але везіння було на стороні футболістів Свободи, гол Анатолія Левка на 17 хвилині, який зіграв на добиванні, приніс перемогу.

В останній грі господарі поля футболісти Запсоня мінімально перемогли команду Попова 1:0. На 20 хвилині єдиний гол забив Федір Бочкої.


Бадалово-Голабор (зона A)

ФК «Кідьош» - ФК «Вари» 2-1
ФК «Четфолво» - ФК «Талісман» В.Береги 2-0
ФК «Фенікс» Бадалово - ФК «Зірка» Берегово 4-2

Запсонь (зона B)

ФК " Артос" Гать - ФК "В.Бийгань-2" 5-0
ФК "Свобода" - ФК "Батьово" 1-0
ФК "Попово" - ФК " Запсонь" 1-0

ФОТОРЕПОРТАЖ з кубку Ви можете переглянути тут.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 788 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: