Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району. Чвертьфінали (ФОТО)
11:44
Зимовий кубок Берегівського району. Чвертьфінали (ФОТО)
У неділю, 12 березня, відбулись чвертьфінальні поєдинки Зимового кубку Берегівщини.

Зимовий кубок Берегівського району. Чвертьфінали (ФОТО)
Матчі плей-оф зимового кубку — це завжди цікаво. Головною родзинкою таких ігор є непередбачуваність. Фаворити не завжди ті котрих називають фаворитами. А аутсайдери готові творити чудеса. Чвертьфінали цього дня не стали виключенням і принесли дуже цікаві результати.
 
“Зірка” Берегово — ФК “Свобода” 0:1 (матч перервано)
 
Ну що ж. Справжні емоції на полі з’являються тоді, коли завчасно визначений аутсайдер виходить вперед проти абсолютного фаворита на перших хвилинах матчу. Швидкий гол від свободянців надав цій грі непередбачуваного розвитку. Хоча у тому, як він закінчився винуваті самі гості. Команда одразу ж перейшла до захисної манери гри.

Ближче до середині тайму арбітр матчу назначив одинадцятиметровий удар у ворота “Свободи”. По самому епізоду розбиратися не будемо. У динаміці моменту все виглядало, як стовідсотковий пенальті. Та команда, яка вела в рахунку із цим згодна не була і в допомогу пішли кулаки. Арбітр отримав від гравців “Свободи” в прямому сенсі на “горіхи”. За що свободянці отримали спочатку одне вилучення, а через декілька секунд і друге. Це ще більш розізлило футболістів, якщо їх можна назвати так після такого мордобою. Арбітру нічого не залишалося робити, як закінчувати матч на 16 хвилині. Пристрасті не зникали. Конфлікт перейшов за межі футбольного поля. Такі моменти не припустимі у сучасному футболі, навіть районного рівня. Зрозуміло, що команда слабша при будь-якому моменті не на користь неї обертає весь світ проти себе, але у емоціях повинна бути межа. Підсумок — технічна перемога “Зірки” і некрасивий вчинок “Свободи”.
 
ФК “В. Береги” - ФК “Запсонь” 1:1 (по пенальті: 17:16)
 
Гра насправді була прикрасою ігрового дня. Хороший, динамічний, комбінаційний футбол у виконанні двох команд гідних фіналу. Звичайно ж перевага мінімальна була на стороні у “Запсоні”. Команда дійсно підготовлена і має у складі цікавих футболістів. У середині другого тайму запсонці відкрили рахунок, а наприкінці пропустили. Здавалося нічия рівних команд і зараз серія пенальті все вирішить після п’яти пробитих ударів. Та не тут то було. Ця серія пенальті не тільки була довша за перший матч. Вона ще була довша за футбольний тайм. Команди готові були бити мабуть і до ночі. Проте футбольна доля зупинила їх на вісімнадцятій парі пробитих пенальті. В підсумку “В. Береги” крокують далі, адже у футбольній лотереї їм щастя усміхнулося більше.
 
ФК “Кідьош” - ФК “Яноші” 4:2
 
Ось ще один приклад де фаворит був один, а перемогу святкували інші. Невиразна гра ФК “Яноші” продовжилася, а точніше закінчилася на стадії чвертьфіналу. Чудова гра “зміїв” без ряду основних футболістів не могла не тішити око вболівальника. Команда повністю переграла суперника.
 
“Артос” Гать — ФК “Юніор” Берегово 1:1 (по пенальті: 2:4)
 
Можна лише порадіти у цьому матчі за юних підопічних Людвіга Тара. Команда, яка довела усім, що хлопчиками для биття вони не будуть. Та мало того, команда тепер вже півфіналіст зимового кубку. Якщо б “Юніор” у цьому матчі програв, то це було не справедливо. Удари по воротам — перевага “Юніор”. Володіння м’ячем — перевага “Юніор”. Кутові так само. Команда переграла грізного суперника по всім параметрам. Ось, що кульгало у футболістів Берегова, то це завершення. Здебільшого це були неправильно прийняті рішення через брак досвіду, але це не завадило команді вирвати перемогу навіть після пропущеного м’яча.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 984 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: