Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району. Півфінали (ФОТО)
11:49
Зимовий кубок Берегівського району. Півфінали (ФОТО)
У неділю, 19 березня, відбулись півфінальні матчі Зимового кубку Берегівщини.

Зимовий кубок Берегівського району. Півфінали (ФОТО)
Завжди цікаво, як команди налаштуються на матчі перед фіналом. Адже із наближенням вирішального матчу зростає відповідальність. Одні команди обережно відносяться до таких ігор, що іноді і призводить до дитячих помилок. Інші навпаки рвуться уперед із перших хвилин, аби із самого початку довести свій паритет на полі. Та усі дві тактики приносять, як позитивні результати так і негативні підсумки.
 
ФК “Зірка” Берегово - “Юніор” Берегово — 6:0
 
Мабуть всі вже могли б сказати, що підопічні Людвіга Тара перевершили свої сподівання і можуть на цю гру виходити без особливого настрою. Та тут навпаки. Молоді футболісти були мотивовані. Хотіли йти вперед. І все залежало від того, яку оцінку їм виділять гравці “Зірки”. Більш іменитий суперник із перших хвилин взяв гру у свої руки. А на 10 хвилині Золтан Купаш вивів чемпіона району уперед.
 
Футболісти “Зірки” дивлячись на дуже вдалий старт трохи збавили оберти і грати почали у своє задоволення. Це дало гравцям “Юніору” більше простору. Команда спробувала атакувати. Непогані моменти були у Адріана Кенийза та Василя Чегіля. Дуже часто нападу допомагав Іван Сливка. Але на 18 хвилині матчу сталася прикра помилка захисника “Юніору” і граючого тренера Людвіга Тара, який закидання м’яча від суперника вирішив лишити голкіперу. Але дистанція від “шкіряного” до “стражу воріт” була дуже пристойною. Іштван Локер на м’яч вийти змоги не мав, а Людвіг Тар програв боротьбу Дьордю Пейтеру, який і подвоїв рахунок матчу. Ще через вісім хвилин у забігу знову зійшлися молодий Дьордь Пейтер та ветеран футболу Людвіг Тар. Тут претензій до останнього бути не може, адже вік взяв своє. І швидкісний форвард “Зірки” оформив дубль у матчі.
 
Другий тайм спокійно можна називати — таймом Еріка Верейці. Півзахисник не тільки добре увійшов у гру після виходу на заміну, а ще й оформив хет-трик. Спочатку продемонстрував правильність прийняття рішення і пробив Іштвана Локера з метрів сімнадцяти — 4:0. Потім проявив здібності підключатись на передачі від партнера і ефектно в падінні забив гол головою — 5:0. Ну і останній м’яч знову ж таки індивідуальна майстерність Еріка — 6:0. Остаточний рахунок і “Зірка” готується до фіналу. Що стосується “Юніору”, то ця команда заслуговує лише на компліменти, адже у багатьох моментах за увесь зимовий кубок команда виглядала дуже пристойно, ось тільки бракувало досвіду.
 
ФК “Кідьош” - “Талісман” В. Береги — 0:1
 
Дербі — це завжди гаряче. Тим більше коли це дербі стало, останнім часом, прикрасою берегівського футболу. ФК “Кідьош” з кожним роком додає у своїй грі і стає не тільки конкурентно спроможною грати із лідерами чемпіону, а і стає таким лідером. Цей матч обіцяв вийти дуже цікавим.

Команди з перших хвилин почали демонструвати змістовний футбол. Моментами ФК “Кідьош” був цікавішим. Команда намагалася грати у атакуючий футбол. Зокрема дуже небезпечними були Ласло Селеш та Бейло Дерцені. Перший чудово розвивав атаку, а другий завжди був напоготові замкнути м’яч у воротах. Стосовно великобережців, то тут одразу ж виділявся Адам Пушкаш, який виконував роль, такого собі плеймейкера. Володимир Бабич показав своє вміння пробивати штрафні, адже його потужній удар з сорока метрів виявився небезпечним, але неточним. Більшого мабуть вболівальники чекали від Івана Жаренко враховуючи його досвід виступів на обласному рівні, але тут треба віддати належне гравцям “Кідьошу”, які чітко закрили футболіста.

Та головні події на полі, як для однієї команди, так і для іншої сталися під завісу першого тайму. На 32-й хвилині футбоілсти “Кідьоша” подають кутовий. “Шкіряний” летить прямо на ногу Бейло Дерцені, який із п’ятиметрової лінії не влучає у ворота. 35 хвилина і Ласло Селеш виводить того ж Дерцені на побачення з голкіпером. Форвард Кідьоша голкіпера переграє, але у ворота не влучає. Ці два стовідсоткові епізоди і зробили все у грі.

У другому таймі півзахисник “Талісману” Гергель Горват отримав м’яч від партнера поблизу карного майданчика суперника. Покрутився трохи, побігав, а потім вирішив вдарити із шістнадцяти метрів, як виявилось влучно. Один удар і перемога “Талісману”. Усі намагання підопічних Чаби Чотлоша зрівняти були марними.
Джерело
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 835 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: