Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району. Визначились учасники чвертьфіналів (ФОТО)
18:23
Зимовий кубок Берегівського району. Визначились учасники чвертьфіналів (ФОТО)
Матчами п’ятого туру завершився груповий етап Зимового Кубка Берегівського району з футболу.

Зимовий кубок Берегівського району. Визначились учасники чвертьфіналів (ФОТО) Матчами п’ятого туру завершився груповий етап Зимового Кубка Берегівського району з футболу, в якому команди які пройшли достроково до чвертьфіналу вирішували турнірні задачі в групах, щоб отримати слабшого суперника в наступній стадії з іншої зони. 

В зоні «А», ігри якої цього разу проходили на берегівському стадіоні «Меблевик» у першому матчі ФК «В. Бийгань» неочікувано для вболівальників отримав поразку від ФК «Запсонь» 0:1. Це перша поразка і єдиний гол пропущений великобийганцями у всьому груповому етапі який відкинув команду на третю сходинку турнірної таблиці. 

Після трьох розгромних поразок розігрались футболісти з Великої Доброні. Минулого тижня вони мінімально 2:1 переграли ФК «Батьово», а зараз розгромили футболістів з Попова 4:0 і набравши шість очок, посіли четверте місце в зоні, яке вивело їх до чвертьфіналу. В останній грі дня ФК «Яноші» без проблем перемогли футболістів Батьова 4:1. 

Складні турнірні задачі вирішували команди зони «В». В першій грі ФК «Кідьош» переміг футболістів з Четфолво 5:2, що тимчасово їх вивело на перше місце. Але лідерами вони були до завершення другої гри, де «Артос» з Гаті в важкій, напруженій грі вирвав перемогу наприкінці матчу у велокоберезького «Талісмана» 1:0. У грі між берегівською «Зіркою» та бадалівським «Феніксом» вирішувалася доля першого місця, так як в разі перемоги футболісти «Зірки» набирали як і Артос одинадцять очок. Напередодні ці команди між собою зіграли внічию, то доля команд в турнірній таблиці визначалася за кращою різницею забитих та пропущених голів. Зірка успішно впоралася з завданням і перемогла 3:0. 

Таким чином за результатами групового етапу наступної неділі в іграх ¼ фіналу зустрічатимуться наступні пари: ФК «Яноші» - ФК «Талісман» Великі Береги, ФК «Зірка» Берегово – ФК «В. Добронь», ФК «Запсонь» - ФК «Кідьош» та ФК «Артос» Гать – ФК «В. Бийгань». 

Зимовий кубок Берегівського району по футболу (28.02.2016) 

Зона А (Яноші) 
11.00 ФК "В.Бийгань" - ФК "Запсонь" 0:1 
12.30 ФК "В.Добронь" - ФК "Попово" 4:0 
14.00 ФК "Яноші " - ФК "Батьово" 4:1 

Зона Б (Чопiвка) 
11.00 ФК "Кідьош" - ФК "Четфолво" 5:2 
12.30 ФК "Артос" Гать - ФК "Талісман" В. Береги 1:0 
14.00 ФК "Зірка" Берегово - ФК "Фенікс" Бадалово 3:0


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1029 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: