Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Зимовий кубок ДЮФЛУ. 2 тур. Синхронні перемоги СДЮСШОР та МФА (ФОТО)
23:14
Зимовий кубок ДЮФЛУ. 2 тур. Синхронні перемоги СДЮСШОР та МФА (ФОТО)
У другому турі Зимового кубку ДЮФЛ України фаворити знову взяли три очки.

Зимовий кубок ДЮФЛУ. 2 тур. Синхронні перемоги СДЮСШОР та МФА (ФОТО) У першому матчі ігрового дня СДЮСШОР за один тайм розібрався з минайцями, забивши п'ять голів, підопічні Черніка відповіли лише одним, тож 5:1 і ужгородці продовжують йти у лідерах групи. 

МФА U-16 зустрічався з івано-франківським «Ураганом». Мукачівська команда володіла повною ігровою перевагою, однак з завершальним ударом не виходило. На 17-й хвилині зустрічі господарі таки домоглися свого – оборонець «Урагана» не за правилами зіграв у власному карному майданчику, а пенальті бездоганно виконав Юрій Клімковський.

Ще через стільки ж часу, на 36-й хвилині матчу, після перехоплення м’яча в центральній частині поля передачу на правому куті на підступах до карного майданчика отримав Михайло Петришинець, котрий наважився на удар у дальній кут. Голкіпер гостей до мяча не дотягнувся, тож 2:0.

Як виявилося цей результат і вийшов остаточним. Другий тайм вийшов менш цікавим, більшу частину гра тривала в центральній частині поля, команди часто втрачали мяч після переходу з оборони в атаку, тож є перемога.

Завтра, ж 2 лютого о 12:00 зійдуться головні конкуренти за вихід до наступної стадії - МФА та СДЮСШОР, які наразі й ділять між собою перше та друге місце.   

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 574 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: