Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » «Зимовий кубок ДЮФЛУ». «Говерла» виборює першу перемогу (ФОТО)
22:43
«Зимовий кубок ДЮФЛУ». «Говерла» виборює першу перемогу (ФОТО)
У важкому двобої підопічні Івана Фізера здобули заслужену перемогу.

«Зимовий кубок ДЮФЛУ». «Говерла» виборює першу перемогу (ФОТО) Івано-франківці підходили до матчу у кращому настрої, маючи вже три пункти. Господарі поля крім нуля у графі очок, мали ще й коротку лаву запасних, так як декілька гравців захворіли.

Перші хвилини гри проходили без значних загострень. У обох команд краще виходило руйнувати, ніж створювати. Та згодом жовто-сині почали тривожити голкіпера суперника. Спочатку Кодря приклався до м’яча з 20 метрів, Бобик забрав. Гаряче було у штрафній «Ніки» після подачі зі штрафного від Кодрі, та удар Баятяна з трьох метрів заблокували захисники.

Підопічні Луканя теж не відсиджувались в обороні. Найбільш частим сценарієм розвитку їхніх атак були верхові передачі стрімким нападникам у вільні зони. Саме після таких атак і були створені головні їх моменти. Масляк виконував небезпечний простріл та Морис не встиг замкнути передачу. В іншому епізоді Морис на швидкості втік від захисників і пробив з дванадцяти метрів, але повз ворота.

Початок другої половини зустрічі був за гостями. Морис у падінні вже у штрафній перекинув Колісника, але м’яч розминувся з воротами. Через десять хвилин по перерві Пекарь подав кутовий, який надактивний тячівець Кодря точно замкнув головою з п’яти метрів. 1:0.

Далі пішла більш відкрита гра. Тренер «Говерли» ще в перерві прогнозував, що його підопічні не витримають довго високого темпу, але мукачівці грали самовіддано і надійно.

Пекарь цілив у дальню дев'ятку, але трохи не влучив. Форвард франківців Масляк вирвався на оперативний простір і вже прокинув шкіряного повз кіпера, але захисник Глагола наздогнав м’яч і вибив з пустих воріт.

Гості все більше намагались притискати говерлят. Після подачі з правого краю Галушко бив головою, але Колісник впіймав. Захисник Коржак підібрав круглого біля штрафної і пробив з 18 метрів, воротар знову на висоті.
Габаритний нападник жовто-синіх Баятян міг створити справжній шедевр, коли після подачі з кута поля пробив п’яткою, але голкіпер дістав м’яч з під перекладини.

Тож завдяки дебютній перемозі, «Говерла» залишає собі хороші шанси на вихід до наступної стадії.

  
Арбітр – Микола Маточка
Асистенти – Маряна Сухан, Іван Грубінка
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», 2 С 
 
«Говерла» Ужгород - «Ніка» Івано-Франківськ 1:0

Голи: Кодря, 46.

Говерла: Максим Колісник, Іван Байса, Василь Кривка, Максим Кодря, Максим Расиєвський, Олег Лозан, Максим Попов, Антон Берич, Іван Глагола, Крістіан Пекарь, Артем Баятян.
Запасні: Даніел Белеш, Володимир Онищук.
Тренер – Іван Фізер

Ніка: Любомир Бобик, Володимир Коржак, Валентин Лозицький, Владислав Конрад, Станіслав Морис, Олександр Тимченко, Андрій Боднарук, Андрій Масляк, Андрій Муха, Вадим Столяренко, Назарій Манійчук.
Запасні: Володимир Картушов, Олександр Галушко, Валерій Орищук, Віктор Дяків, Остап Федик.
Тренер – Іван Лукань
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 958 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: