Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » «Зимовий кубок ДЮФЛУ». «Карпати-2001» переграють «Говерлу» (ФОТО)
19:00
«Зимовий кубок ДЮФЛУ». «Карпати-2001» переграють «Говерлу» (ФОТО)
У стартовому матчі Зимового кубку ДЮФЛУ львівяни перемогли і вийшли у лідери групи.

«Зимовий кубок ДЮФЛУ». «Карпати-2001» переграють «Говерлу» (ФОТО) Гравці вийшли на поле штучного стадіону «Камелот» у супроводі дрібного, але не приємного дощу.

Зважаючи, що це перша гра після зимових канікул у обох команд, високих швидкостей очікувати не доводилось. Та футболісти потроху розбігались і почали створювати поодинокі моменти.

«Говерла» трохи краще виглядали на старті і вже у першу десятихвилинку могла виходити вперед. Василь Кривка підібрав м'яч перед штрафною і сильно пробив та за гостей зіграла перекладина. Не менш гострим був момент з пасом від Баятяна на Кодрю та удар Максима з кута штрафного майданчика кіпер відбив.

Карпатівці після екватору першого тайму зуміли завдати першого удару в сторону воріт Корнеєва. Це Івановський спробував влучити у площину з 24 метрів, але шкіряний пролетів вище. А вже перед самим свистком на перерву Гірний змарнував стовідсоткову нагоду, вискочивши на одного воротаря, але поспішив з ударом і не зближаючись пробив вище.

Старт другої половини зустрічі став фатальним для підопічних Фізера. Вже на другій хвилині львівянин Попович подав зі штрафного на дальню стійку, де Іванюк легко переправив круглого у сітку воріт мукачівців. Ще через десять хвилин нападник «Карпат» розстрілював ворота з 10 метрів, перший удар Корнеєв відбив та проти добивання від Олега Берези він був безсилий.

За дві хвилин захист «Говерли» знову не встежив за форвардом суперника і Тарас Кудь з центральної зони забиває третій гол своєї команди.

Жовто-синіх було не впізнати, після досить впевнено проведеного першого тайму, у другому вони немов зупинились. Баятян не міг ніяк зачепитись на чужій половині поля за м'яч. Єдиний гострий момент у «Говерли» був після удару одного з найактивніших гравців Максима Кодрі з відскоком, але Гарапа забрав.   

«Карпати» довели матч до перемоги, а в кінці гри могли ще й збільшувати свій гольовий актив, та після удару головою Валентина Кіша м'яч влучив у поперечину.

Варто зазначити, що «Карпати» грали 2001 роком народження, тобто на рік молодшим від мукачівців.  


Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Денис Дудаш, Томаш Бабич

с. Камяниця, стадіон «Камелот», +2 С
 
«Говерла» - «Карпати» Львів 0:3

Голи: Іванюк, 37, Береза, 48, Кудь, 50.

«Говерла»: Юрій Корнеєв, Крістіан Пекарь, Руслан Соломко, Василь Кривка, Іван Байса, Іван Глагола, Антон Береш, Максим Кодря, Максим Расиєвський, Олег Лозан, Артем Баятян.
Запасні: Максим Попов, Володимир Онищук, Віктор Зан, Володимир Ничкало, Андрій Мерцин, Артем Атамась.
Тренер – Іван Фізер.

«Карпати»: Олександр Гарапа, Степан Григорщук, Віталій Славецький, Дмитро Попович, Олег Береза, Павло Івановський, Артур Шута, Ігор Бекеша, Максим Гірний, Тарас Кудь, Максим Іванюк.
Запасні: Валентин Кіш, Андрій Дмуховський, Микита Храмов, Назар Кіт, Олексій Вовк, Іван Чекалов, Олег Кузик.
Тренер – Віталій Шумський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1262 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: