Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Зимовий кубок ДЮФЛУ. МФА грає внічию з "Поділлям" (ФОТО)
22:20
Зимовий кубок ДЮФЛУ. МФА грає внічию з "Поділлям" (ФОТО)
У першому матчі 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛУ  МФА U-16 в рідних стінах не зумів втримати перемогу в протистоянні з хмельницьким «Поділлям».

Зимовий кубок ДЮФЛУ. МФА грає внічию з У першому матчі 1/8 фіналу Зимового Кубку дитячо-юнацької футбольної ліги України мукачівський  МФА U-16 в рідних стінах не зумів втримати перемогу в протистоянні з хмельницьким «Поділлям».

Матч вийшов насиченим боротьбою, гості, які в своєму складі мали більш фактурних гравцівадже грали проти мукачівців на рік старші хлопці (згідно регламенту командам з першої ліги дозволяється виставляти гравців 2003 р.н.) Тим не менш, господарі ні в чому не поступалися хмельницьким юнакам.

У перші хвилини матчу хорошу нагоду для взяття воріт мав нападник МФА Анатолій Сньозик, однак, у нього не вийшов удар. А от на 31-й хвилині один із найактивніших у складі «Поділля» Сергій Кватерний потужним ударом з 25-ти метрів таки вразив ворота господарів.

У другій половині матчу господарі змусили хмельничан помилитися у власному карному майданчику. А от пенальті бездоганно виконав Юрій Клімковський. Через 5 хвилин вже Павло Беланов зумів лівим краєм обійти свого опікуна й потужно пробив в ближній кут – воротар не зумів парирувати потужний удар. Та все ж гості доволі швидко оговталися і вже за три хвилини скористалися позиційною помилкою оборонців МФА й відновили рівновагу – відзначився Максим Вознюк. Тож перша зустріч завершилася внічию – 2:2.

Матч-відповідь пройде за тиждень у Хмельницькому 15 лютого. Саме там і буде визначитися, хто продовжить боротьбу в 1/4 фіналу Зимового кубку.   
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 421 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: