Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Зимовий кубок ДЮФЛУ. Мункач зазнає невдачі у Львові
11:55
Зимовий кубок ДЮФЛУ. Мункач зазнає невдачі у Львові
У суботу, 22-го лютого, відбулися перші матчі 1/4 фіналу щорічного Зимового Кубку ДЮФЛУ серед вікової категорії U-16.

Зимовий кубок ДЮФЛУ. Мункач зазнає невдачі у Львові В одному з них о 14-й годині на полі зі штучним покриттям львівського стадіону «Школяр» зійшлися вихованці Дитячо-юнацької футбольної школи «Карпати» та МФА (Мукачево). Перше протистояння цих команд завершилось впевненою перемогою вихованців Віталія Пономарьова з рахунком – 3:1. І треба зазначити, що цей результат не сповна відображає ту перевагу, якою впродовж матчу володіли «зелено-білі». За весь ігровий час львів’яни створили багато гольових моментів, однак реалізували лише три і це при тому, що ще й не реалізували 11-метровий штрафний удар.

Господарі поля вже у дебюті зустрічі повели в рахунку. На 5-й хвилині Юрій Важинський з лівого флангу навісив у центр штрафного майданчика, де верхову боротьбу виграв Олег Федор, який з перших хвилин за відсутності Матвія Бобика та Артура Федора, грав на позиції центрфорварда. Удар у гравця львів'ян не вийшов, проте м’яч відлетів праворуч, де першим на добиванні був Андрій Столярчук, який і вгатив круглого під поперечку – 1:0. Забігаючи наперед зазначимо, що в подальшому Столярчук один міг забити принаймні ще три м’ячі, однак в завершальній фазі діяв не надто вдало.

На 22-й хвилині гості відігралися, а сталося це після подачі з кутового. Цей гол Василя Керечана дещо додав наснаги закарпатцям проте ненадовго. Карпатівці швидко повернули ігрову та територіальну перевагу і наприкінці першої 40-хвилинки заробили право на пробиття пенальті, після того як гості не за правилами повелися проти Добрянського. До 11-метрової позначки підійшов Віталій Холод, проте пробив невдало: несильно і низом просто по центру, тому воротарю МФА вдалося парирувати удар нашого центрального захисника.

Ледь розпочався другий тайм, як «леви» знову вийшли вперед. Героєм епізоду став Олег Федор, який вдало розпорядився м’ячем на лівій половині штрафного майданчика гостей, влучно пробивши у верхній ближній кут. Цей гол помітно надламав мукачівців, які в подальшому більше думали як не пропустити ще, аніж забити. Проте втримати різницю в один м’яч гостям не вдалося. На 67-й хвилині господарі забили втретє після розіграшу кутового. Творцями голу стали два захисники «Карпат» Юрій Важинський та Богдан Слюбик. Перший навісив з правого кута на дальню стійку, де суперники забули збірника Карпат, який і влучним ударом головою встановив остаточний рахунок зустрічі.

29-го лютого відбудеться матч-відповідь цих команд, який розпочнеться о 14-й годині на полі стадіону «Виноградар» у с. Середне Ужгородського району.
Інформаційний центр ФК «Карпати»
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 483 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: