Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » «Зимовий кубок ДЮФЛУ». Ужгородці стартують з поразки (ФОТО)
00:03
«Зимовий кубок ДЮФЛУ». Ужгородці стартують з поразки (ФОТО)
Ранній гол від «Ніки» залишився єдиним і вирішальним у другому матчі першого ігрового дня.

«Зимовий кубок ДЮФЛУ». Ужгородці стартують з поразки (ФОТО) У турнірній таблиці Вищої ліги ДЮФЛУ між цими суперниками різниця всього у чотири пункти – ужгородці йдуть на останньому десятому місці, а івано-франківці на високому четвертому. 
Їхня зустріч у вересні закінчилась впевненою перемогою «Ніки» 3:0. 

На перших хвилинах звітної зустрічі гості зуміли вийти вперед. Після подачі зі стандарту у карну зону кіпер СДЮСШОРа не вдало зіграв на виході і випустив круглого з рук, Андрій Масляк швидко зорієнтувався і переправив м'яч у пусті ворота. Такий швидкий гол був явною несподіванкою для Вячеслава Пінковського. 

Надалі гра проходила у рівномірній боротьбі у центрі поля. Господарі намагались прориватись до чужих воріт, але не вміло розпоряджались м'ячем на підступах до штрафної. Натомість гості ледве не забили другий гол. Після прострілу зліва Андрій Мула замикав з шести метрів, але пробив вище. 

СДЮСШОР намагався навісами у штрафну знайти своїх нападників, але Назар Луців та Пригара не змогли як слід обробити передачу.

У другому таймі господарі продовжували більше володіти м’ячем, але без значних загострень. «Ніка» вдало побудувала гру від оборони, і лише час від часу втікаючи в контратаки.

В одному з моментів Петро Луців вивів на ворота Пригару, але Федик своєчасно вийшов з воріт і на якусь мить випередив форварда. Едуард Ростока дуже гостро прострілював з правого флангу, але ніхто з партнерів не зумів замкнути передачу.

Апогеєм чисельних атак підопічних Пінковського став епізод на останніх хвилинах. Височенний нападник Качаєв скинув продовжив головою передачу вперед і Пригара вибіг віч-на-віч з голкіпером. Назарій перекину воротаря, який вискочив з воріт, але трохи не влучив у рамку.

СДЮСШОР не зумів здобути залікові бали, і розпочинає з прикрої мінімальної поразки.  


Арбітр – Юрій Бобаль 
Асистенти – Денис Дудаш, Томаш Бабич 

с. Камяниця, стадіон «Камелот», 2 С 

СДЮСШОР Ужгород – «Ніка» Івано-Франківськ 0:1 

Голи: Масляк, 2. 

СДЮСШОР: Олександр Костик, Іван Костак, Едуард Ростока, Василь Качаєв, Іван Ільчук, Руслан Куртанич, Назар Зінчук, Василь Луців, Тиберій Габовда, Петро Луців, Назарій Пригара. 
Запасні: Степан Костьо, Володимир Качаєв, Євген Купар, Василь Березнай, Андрій Рябчик, Юрій Лелекач. 
Тренер – Вячеслав Пінковський. 

Ніка: Остап Федик, Володимир Коржак, Валентин Лозицький, Владислав Конрад, Станіслав Морис, Андрій Бондарчук, Андрій Масляк, Андрій Мула, Вадим Столяренко, Олександр Тимченко, Назарій Манійчук. 
Запасні: Володимир Карташов, Олександр Галушко, Валерій Орищук, Віктор Дяків, Любомир Бобик. 
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1045 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: