Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » «Зимовий кубок ДЮФЛУ». Ужгородський СДЮСШОР знову програє в один м’яч (ФОТО)
23:37
«Зимовий кубок ДЮФЛУ». Ужгородський СДЮСШОР знову програє в один м’яч (ФОТО)
Львівські «Карпати» після чергової перемоги одноособово очолили групу.

«Зимовий кубок ДЮФЛУ». Ужгородський СДЮСШОР знову програє в один м’яч (ФОТО) Господарі поля вийшли на поле з намірами повернутися у боротьбу за вихід з групи, але підтвердити це грою їм ніяк не вдавалось.
 
В першому таймі карпатівці не змогли серйозно потурбувати Костака, вдало діяв у оборонній лінії Володимир Качаєв, який вигравав більшість єдиноборств. Та поборотись за м’яч попереду в ужгородців було нікому. Підтвердженням мізерністю моментів став перший удар від господарів аж на 25 хвилині від Пригари з 14 метрів. «Зелені леви» теж мали одну нагоду, після кутового Славецький проив головою трохи вище воріт.

Вже перед свистком на перерву Петро Луців замикав подачу у карну зону з стандарту, на дальній стійці, але його спроба в один дотик не увінчалась успіхом.

 Початок другої половини зустрічі чимось нагадала старт попередньої зустрічі СДЮСШОР. Знову невпевнена гра голкіпера призводить до курйозного голу. Штрафний з далекої відстані від Бекеші здавалось не несе загрози, але Ігор виконав хорошу подачу, до якої ніхто не дотягнувся і м’яч залетів під дальню стійку. Воротар лише розвів руками.

Спроби відігратись в Ужгорода були, але не багато. Ростока після передачі з кута поля на дальній стійці зумів прийняти шкіряного і акцентовано пробити, але Гарапа надійно закрив ближній кут. Ще одна подача, і тепер вже Купар бив, але вище.

«Карпати» теж відповіли стандартом, після якого Григоращук пробив головою, воротар відбив. Петро Луців протягнув м’яч до штрафної і пробив з 18 метрів, Гарапа впорався з цим ударом. А от після виходу один в один Пригари, кіпер був безсилий, і здавалось круглий зайде у ворота та Назарій пробив повз ворота.

Закінчення гри пройшло під супровід грубої гри зі сторони господарів. Тренер львів’ян змушений був провести вимушені заміни. За дві хвилини Володимир Качаєв заробив друге попередження за спробу нанести травму супернику.

Підопічні Пінковського не змогли зачепитись за очки і завтра в закарпатському дербі намагатимуться завадити пройти далі своїм сусідам.    


Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Маряна Сухан, Микола Маточка
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», 2 С
 
СДЮСШОР Ужгород – «Карпати» Львів 0:1

Голи: Бекеша, 38.

СДЮСШОР: Олександр Костик, Іван Костак, Євген Купар, Едуард Ростока, Іван Ільчук, Володимир Качаєв, Назарій Пригара, Василь Луців, Назар Зінчук, Петро Луців, Віктор Батрин.
Запасні: Степан Костьо, Василь Березнай, Руслан Куртанич, Тиберій Габовда, Роман Черевка, Василь Качаєв, Юрій Лелекач.
Тренер – В'ячеслав Пінковський.

Карпати: Олександр Гарапа, Степан Григоращук, Віталій Славецький, Дмитро Попович, Олег Береза, Павло Івановський, Артур Шута, Ігор Бекеш, Тарас Кудь, Максим Гірний, Максим Іванюк.
Запасні: Олексій Вовк, Валентин Кіш, Назар Кіш, Андрій Дмуховський, Нікіта Хромов, Андрій Груш, Іван Чекалов.
Тренер – Віталій Шумський.

Вилучення – Володимир Качаєв, 68 (друге попередження). 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1066 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: