Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Zinadine» - 06 знову кращий на турнірі у Словаччині (ФОТО)
13:38
«Zinadine» - 06 знову кращий на турнірі у Словаччині (ФОТО)
У словацькому місті Міхаловце, відбувся футбольний турнір Slovakia Cup 2016 серед дітей 2006 року народження.

«Zinadine» - 06 знову кращий на турнірі у Словаччині (ФОТО) Участь у змаганнях прийняло 5 команд (4 словацьких та 1 українська «Zinadine»), які грали за круговою системою. В кінцевому результаті перемогу здобуває той, хто набрав найбільшу кількість залікових пунктів. Ужгородські юні футболісти відмінно пройшли всю дистанцію змагань, набравши максимум очок.
  
 Найскладнішим виявився перший матч, де зійшлися фаворити турніру – українці та господарі «Zemplin»-1 Michalovce. Наші хлопці повели в рахунку (забив Георгій Янєв), але не втримали перемогу через пропущений гол зі штрафного. Та нічия не влаштовувала організаторів змагань і вони вирішили, що потрібно визначити переможця в серії пенальті. «Зінедін» цим скористався, і завдяки голам Дмитра Бібікова та Максима Кріля і двом відбитим ударам кіпера нашої команди Євгена Русина, взяв три пункти.

У другій грі закарпатці впевнено перемогли «Tatran» Presov 4:0. Голи забивали Максим Крільо два рази, Дмитро Бібіков та Мирослав Шеверя.

Третя перемога буда здобута у грі з FK «Junior» Kosice з рахунком 3:0. Відзначились Максим Крільо, Мирослав Шеверя та Андрій Баліцький.

У останньому поєдинку підопічні Яромира Лободи та Миколи Гібалюка влаштували справжній погром «Zemplin»-2 Michalovce 7:1. Долучилась до нього чи не вся команда: Максим Крільо (2 голи), Назар Попович, Георгій Янєв, Дмитро Бібіков, Мирослав Шеверя, Андрій Баліцький.
 
Результати ігор:

«Zemplin»-1 Michalovce - «Zinadine» 1:1 (по пен. 1:2)
«Tatran» Presov - «Zinadine» 0:4
FK «Junior» Kosice - «Zinadine» 0:3
«Zemplin»-2 Michalovce - «Zinadine» 1:7
 
Відтак, ужгородська команда здобуває золото турніру. Кращим гравцем змагань оргкомітет визначив Максима Кріля.
 
Чемпіонський склад «Zinadine» - 06: Євген Русин, Дмитро Гайович, Дмитро Бібіков, Георгій Янєв, Максим Крільо, Назар Попович, Мирослав Шеверя, Андрій Баліцький та Іван Грамотник.
 
Вітаємо закарпатську команду з перемогою!

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Тарас Галушка
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 819 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: