Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Зінедін" 07 кращий у Львові (ФОТО)
21:58
"Зінедін" 07 кращий у Львові (ФОТО)
Ужгородські футболісти «Зінедіна» вдало виступивши на змаганнях у Львові, привезли додому золоті нагороди.

Ужгородські футболісти «Зінедіна» під керівництвом Мирона Бабяка та Євгена Бібікова вдало виступивши на змаганнях у Львові, привезли додому золоті нагороди.

Цими вихідними у Львові пройшов дитячий турнір з міні-футболу «Christmas Cup», який проходив під егідою СК «УАГол» та федерації футболу Львівської області. На турнірі, який вже став традиційним та проводиться вчетверте зареєстровано 80 команд вікових категорій 2003, 2004, 2005 та 2006 р.н. Серед учасників були і наші земляки – юні вихованці «Зінедіна».

Матчі проходили у спортзалах Львова: СКА, Динамо, Електрон та Інтерспорт. Тривалість матчу два тайми по 17 хвилин для вікових категорій 2001 та 2002. Для вікових категорій 2003-2008 час гри два тайми по 13 хвилин.

В групі А, яка проводила свої матчі в спортзалі СКА, по жеребу грали ДЮФК «Зінедін-2». В п’ятницю 26 грудня вони стартували з мінімальної перемоги 1:0 над ФК «Яшина» Київ. А вже за годину вони зіграли в нульову нічию з ДЮФК «Переможець-1» Київ. На другий день змагань, 27 грудня, «Зінедін-2» спочатку розгромив місцеву команду «Локомотив» - 0:3. І в останньому матчі ужгородці з рахунком 2:1 здолали ДЮСШ «Павлоград» (Дніпропетровська область). Таким чином, разом з «Переможцем-1» наші футболісти розділили перше місце в групі і вийшли до наступного раунду.

Група Б, в якій знаходилася перша команда Зінедіну, також грала свої матчі в спортзалі СКА. Розпочали наші хлопці з результативної нічиєї 2:2 з СДЮШОР «Атлет» Київ. В другому матчі п’ятниці «Зінедін-1» впевнено переграв ДЮФК «Переможець-2» Київ - 3:0. В суботу юні ужгородці у битві з місцевим ФК «Опір» здобули надважливу перемогу 2:3, яка збільшила їхні шанси на вихід з групи. Останній матч в групі зінедінівці провели просто відмінно, розгромивши аутсайдера СДЮШОР Champin Kids (Київ) – 9:0. Разом з київським «Атлетом» «Зінедін-1» вийшов з групи.

В останній день турніру, 28 грудня, наші команди зіграли вирішальні матчі. ДЮФК «Зінедін-2» у матчах за 5-8 місця зігравши в безгольову нічию з київським «Атлетом», поступилися в серії післяматчевих пенальті 0:2. В наступній грі закарпатські юнаки програли столичній «Зірці» 0:1, і як результат, зайняли 8 місце.

«Зінедін-1» впевнено дійшов до фінальних зустрічей, де в півфіналі переграв ДЮФК «Переможець-1» (Київ) 4:2. А згодом у вирішальному матчі, підопічні Мирона Бабяка та Євгена Бібікова зіграли внічию 1:1 з ще однією київською командою «Чемпіон», а в серії шестиметрових здобули вікторію 2:0 і завоювали золото цього турніру.

В ході нагородження було визначено кращого бомбардира турніру, яким виявився Юрій Русин (Зінедін-1). Переможців, та й всіх учасників, привітав з вдалою грою відомий футбольний коментатор та функціонер Віктор Вацко.
Тарас Галушка





Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1124 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: