Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Зінедін 06 переможець ORZECH CUP`14 (Польша) (ФОТО)
21:46
Зінедін 06 переможець ORZECH CUP`14 (Польша) (ФОТО)
Юні ужгородські футболісти продовжують перемагати на польських футбольних майданчиках.

Юні ужгородські футболісти продовжують перемагати на польських футбольних майданчиках.

Це вже восьмий за ліком турнір Orzech cup, який збирає не лише польські дитячі команди, але й зарубіжні.

На цей раз до Мелеця окрім підкарпатських команд завітали футболісти з Сілезії, Малопольська і з нашого Закарпаття. Як і щороку, турнір пройшов на високому рівні. Переважна більшість матчів йшла в цікавій конкурентній боротьбі, тільки деякі закінчувалися рішучою перемогою для однієї з команд.

В групі А разом із ужгородським Зінедіном грали такі команди, як AP Mielec, Siarka, TAP Tarnów, Panathinaikos Soccer School Poland, Tychy.

В групі Б ФШ Ужгород протистояли Unia Tarnów, Igloopol Dębica, UKS 6 Jasło, Sandecja Nowy Sącz та Garbarnia.

По завершенню групового раунду, відповідно до зайнятого місця команди грали з суперником із паралельної групи: перші місця боролись за золото, другі місця груп – за бронзові нагороди і так далі.

Підопічні Мирона Баб’яка на одному диханні дуже вдало пройшли дистанцію групових матчів, і зайнявши перше місце в своїй групі зійшлися у фіналі з Igloopol Dębica. У вирішальному матчі вони зіграли вище всяких похвал, перегравши непростого суперника і стали переможцями турніру ORZECH CUP`14.

Не менш вдало виступили і інші представники Закарпаття. Ужгородська команда під наставництвом Володимира Шоляка впевнено почали свої ігри в групі Б. Зовсім трохи не вистачило для того, щоб польські глядачі побачили український фінал, як результат ФШ Ужгород зайняв другу сходинку у групі і в останньому матчі боровся за бронзу з місцевою командою AP Mielec. Мінімальна поразка 0:1 дозволила нашим землякам зайняти четверте місце з-поміж дванадцяти команд.

Всі команди були нагороджені пам’ятними кубками, і кожен юний футболіст одержав красиву медаль, які були розроблені спеціально для цього турніру.

Нагороди вручали Артур Оржех – власник фірми Оржех, і Павел Мрозік – віце-президент футбольної академії «Футбольна надія».

Кращим гравцем турніру було визнано Константина Бобика, гравця «Зінедін» Ужгород. Найкращим захисником став Владислав Щадей з ФШ Ужгород.

Переможці турніру перед поїздкою були забезпечені футбольною екіпіровкою фірми Legea від їх офіційного спонсора TeamWear. Також команда TeamWear не забула і про тренерів, які були одягнуті в нові моделі також від Legea.


ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1000 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: