Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Зінедін" 07 другий на дитячих змаганнях в Угорщині
15:13
"Зінедін" 07 другий на дитячих змаганнях в Угорщині
Юні ужгородські спортсмени здобули срібло дитячих змагань в Угорщині.

На минулих вихідних, в угорському містечку Ціганд сім місцевих дитячих команд та одна українська визначали сильнішого в категорії 2007 року народження.  Організатори змагань розділили учасників на дві групи по чотири команди. Один матч складався з двох таймів по 12 хвилин.

У першому матчі на турнірі зінедінівці розгромили «Mátészalkai MTK» 6:0. Після цього слідувала ще одна впевнена перемога над молодшими на рік футболістами «Cigánd SE U-8» 7:2. В останній грі групового етапу закарпатці мінімально поступилися «Várda SE» 0:1.

У півфіналі наші хлопці зустрілись з господарями змагань «Cigánd SE». Завдяки єдиному голу Юрія Русина зінедінівці крокували до фіналу.

У вирішальній грі турніру підопічним Євгена Бібікова протистояв Balmazújvárosi FC. Знову результативним пострілом відзначився Юрій Русин. Та на цей раз його голу не вистачило для перемоги. Угорська команда забила двічі і здобула звання чемпіона.

«Зінедін» 07 під керівництвом Євгена Бібікова, Андрія Ізая та Олександра Івановича Філіпа везе додому срібло. До того ж, звання кращого бомбардира турніру здобув Юрій Русин.

Склад «Зінедін» 07: воротарі Андрій Коцан та Артем Кайтанович, польові гравці Станіслав Олень, Левон Геворгян, Станіслав Німець, Юрій Русин, Олександр Чурило, Олександр Андрійканич, Денис Горпиненко, Тимур Левринець-Чергадзе.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1081 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: