Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Зінедін" із сріблом, а "Мункач" шостий на "Cordial Cup Slovakia" 2019
20:31
"Зінедін" із сріблом, а "Мункач" шостий на "Cordial Cup Slovakia" 2019
Закарпатські команди взяли участь у престижному міжнародному дитячому турнірі Кордіал кап, який проходив у місті Пряшів з 3 по 5 травня.

Ужгородські юніори розпочали свої виступи на турнірі у групі А, де показали найкращий результат і вийшли з першого місця у півфінал. У групі вони перемогли МФК Сніну 3:2, Атлет Київ 3:2, угорський Дунканяр Регіо УФК 2:1, ФАМТ Пряшів 3:0 і зіграли внічию з Філо СЕ Ніредьгаза 0:0.
 
Мукачівці також здобули чотири перемоги, проте одна поразка залишила їх на другому місці. МФА виграли у Атлет Б Київ 1:0, Яночко Академі Кошице 2:0, Уйпешт 4:1 і поступились Татран Пряшів 1:4. І вийшли у півфінал за 5-8 місця.
 
У півфіналі підопічні Віктора Китриша здолали польський ЕСБАНК РАП Радомско 2:0 і дістались фіналу. Там їх чекала зустріч із господарями турніру пряшівським Татраном. В основний час глядачі голів так і не побачили, а в серії післяматчевих пенальті господарі були точнішими 3:4. Тож Зінедін везе додому срібний кубок та медалі.
 
Мункач у плей-оф зіграв внічию з Ніредьгазою 0:0, але переміг у серії пенальті 3:2. У матчі за п’яте місце мукачівці поступились київському Атлету 0:2.
 
Організаторами було відзначено ужгородського голкіпера Владислава Гливку, який отримав приз кращого у цій номінації.

Довідка. Cordial Cup один з найбільших молодіжних турнірів в Європі. Турнір організовує пан Ганс Грублер (HG Sport Promotion) разом з Cordial Hotelgroup в Альпах Австрії. Турнір проводиться для хлопчиків в категорії U11, U13 а U15 і для дівчаток в категорії A15.
 
22 рік поспіль кваліфікаційні турніри відбуваються в семи країнах: в Німеччині, Австрії, Швейцарії, Франції, Італії, Словенії та в Словаччині. Переможці з усіх кваліфікаційних турнірів зустрінуться в фіналі Cordial Cup 2019 в Австрії в терміні 5-9 червня 2019. Серед відомих клубів компанію Татрану складуть Брешія, Лейпциг, Штутгарт, Барселона, Ред Бул Зальцбург, Аустрія Відень, Мюнхен 1860, Сенкт Галлен, Аусбург, Грассхопер, Нюрнберг та ін.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1016 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: