Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Зінедін тріумфує на турнірі у Львові
21:40
Зінедін тріумфує на турнірі у Львові
"Зінедін" Ужгород переможець VII традиційного турніру з футболу серед дітей 2006 р.н. пам`яті В.П. Асланяна.

"Зінедін" Ужгород переможець VII традиційного турніру з футболу серед дітей 2006 р.н. пам`яті В.П. Асланяна.

З 5 по 7 червня у Львові пройшов VII традиційний турнір з футболу, присвячений світлій пам’яті колишнього старшого тренера СДЮШОР-4 (Львів) Віктора Асланяна.

Віктор Павлович народився у Тбілісі 31 жовтня 1936 року. Розпочав свою футбольну кар’єру на Донеччині, а закінчив на Галичині.

Разом із львівським «Соколом» перемагав у Кубку мільйонів 1966 року та виступав за львівські «Карпати». Після завершення футбольної кар’єри на протязі багатьох років працював старшим тренером у СДЮШОР-4 (Львів), де виховав не одне покоління футболістів. На превеликий жаль 9 січня 1992 року Віктор Асланян відійшов у вічність.

На цьому турнірі наш край був представлений двома командами: Зінедін (Ужгород) та Сузіря (Свалява).

Юні зінедінівці розпочали змагання у групі А з нульової нічиєї з Покровою. Та вже у другому матчі ігрового дня, ужгородці впевнено переграли запорізький Славутич-2 4:0. Ще дві перемоги над львівянами їх чекали у суботу, 6 червня: 3:1 над Галичиною та 5:0 над Львів. Як результат, перше місце у групі.

Група А

Покрова - Зінедін 0:0
Славутич-2 - Зінедін 0:4
Галичина - Зінедін 1:3
ФК «Львів» - Зінедін 0:5

Сузіря виступило не менш позитивно. На старті вони мінімально здолали Карапти-2. Потім слідував погром львівського Пошуку 5:0. Єдина осічка трапилась із одеситами, де сузірянці зазнали поразки 0:2.

У останньому матчі групового етапу знову 5:0, на цей раз дісталось львівському СДЮШОР-4. Свалявці займають друге місце і йдуть далі.

Група Б

Сузір’я - Карпати-2 1:0
Пошук - Сузір’я 0:5
Чорноморець - Сузір’я 2:0
СДЮШОР-4 - Сузір’я 0:5

У стикових матчах, за вихід до вирішальних матчів, закарпатські команди зійшлися одна з одною. Підопічні Бабяка переграли земляків 2:0 і крокували до золотого фіналу.

Сузіря боролось за срібло із львівськими Карпатами і вийшло переможцем у цій дуелі, з рахунком 1:0.

У фіналі зійшлися кращі команди турніру Зінедін та Чорноморець. Ужгородці виглядали краще, що вилилось у два мячі у ворота одеситів. Тож золото їде до Ужгорода.

В індивідуальних номінаціях також не обійшлося без наших юніорів. Кращим гравцем було визнано Костянтина Бобика. Кращим півзахисником турніру став Мирослав Бабяк.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1335 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: