Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Зінедін" U8 здобув бронзу у Польщі
12:35
"Зінедін" U8 здобув бронзу у Польщі
Ужгородські юні футболісти здобули третє місце на міжнародному дитячому турнірі у Польщі.

У суботу, 21 жовтня, в залі ОВІР Cmolas провів міжнародний дитячий турнір «Кубок Надій» серед гравців 2009 р.н.. Організаторами турніру була академія APPN Mielec.
 
До Цмоласа приїхали команди з усієї Польщі: RAP Radomsko, UKS 6 Jasło, Orlik Nowa Dęba, LUKS Skrzyszów, Wisłoka Dębica та 2 дружні команди академії Мєлеца - угорський Olasz Focisuli з Дебрецена та Зінедін із Ужгорода.
 
На турнірі комнади були поділені на дві групи, де всі грали по круговій системі. Дві кращі команди з кожної групи зіграли у півфіналі.
 
Зінедін здобув максимум очок на груповій стадії перемігши Orlik Nowa Dęba 1:0, AP 2 Mielec 5:0, RAP Radomsko 1:0.
 
У першому півфінальному матчі після дуже напруженої гри, яка закінчилась внічию 2:2, господарі змагань були точнішими за ужгородців у серії післяматчевих пенальті 1:0. У другому півфіналі команда Войцеха Кржешевського Nowa Dеba програла 1:2 UKS 6 Jasło.
 
У поєдинку за третє місце підопічні Андрія Ізая здолали Orlik Nowa Dęba 3:0 і вибороли бронзові нагороди. У фіналі APPN розбив UKS 6 Jaslo 5:1.
 
Молоді гравці продемонстрували свою любов до м'яча, забезпечуючи чудове видовище для глядачів, забивши велику кількість м’ячем та підтримуючи ставлення до Fair Play.
 
Кращим гравцем турніру став гравець Зінедін Ужгород – Ян Сметанка. А кращим гравцем в команді Зінедін визнано Ярему Матвія.
 
ФОТО з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1935 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: