Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Зінедін" U-9 переміг на турнірі у Циганді
15:43
"Зінедін" U-9 переміг на турнірі у Циганді
Ужгородська команда тріумфує на міжнародному дитячому турнірі.

На минулих вихідних команда Зінедін 2009 року народження двома складами взяла участь у міжнародному дитячому турнірі в угорському Циганді. У цій категорії було заявлено 9 учасників, які були поділені на три групи.
 
У першій групі виступав Зінедін А, який у першій грі переміг Cigand SE 6:0, далі ще шість голів дістав Sarospalaki USI 6:1. У фінальній групі за чемпіонство команда Андрія Ізая перемогла Filo SE 5:0, а в останній грі було переграно Mateszalka MTK 5:2. Тож із стовідсотковим результатом Зінедін святкував перемогу на турнірі.
 
Друга команда ужгородців розпочала з поразки від Filo SE 1:2, у наступній грі поступились Varda LA 2:5, однак у їх складі був гравець на рік старший. Цей факт явно не красить академію Кішварди та їхнього тренера, який займається підставами на міжнародному турнірі. Тож організаторами була зарахована їм технічна поразка у грі з нашими хлопцями, а їх команду знято із змагань. У наступній груповій стадії Зінедін Б переміг Sarospalaki USI 1:0 і поступились Primavera Satu Mare 1:3. У підсумку зінедінівці зайняли п’яте місце.
 
Кращим бомбардиром турніру став ужгородець Іван Гайович із Зінедіну А. Приз кращого гравця турніру отримав гравець Зінедін Б – Самуїл Руденко.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 975 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: