Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Zinedine 07 тріумфує на CFT Fair Play Cup
17:09
Zinedine 07 тріумфує на CFT Fair Play Cup
Ужгородські футболісти 2007 року народження здобули перемогу на турнірі у сусідній Словаччині.

Zinedine 07 тріумфує на CFT Fair Play Cup
На минулих вихідних у словацькому місті Вранов відбувся міжнародний дитячий футбольний турнір. У категорії U11 взяв участь ужгородський Зінедін, який продемонстрував максимальний результат.
 
У турнірі приймало участь 9 команд, які грали по колу протягом двох днів (19-20 травня). Ігри проходили на штучному майданчику, розміром 55 на 30 метрів. Кількість гравців на полі – 6+1.
 
Змагання проходили по чотирьом віковим категоріям, в одній з яких були дівчата. В самому центрі міста для дітей була організована фан-зона.
 
Головною ізюминкою турніру була абсолютна відсутність арбітрів. Перед початком матчів для гравців проводилась коротка консультація щодо правил гри. В самому матчі юні футболісти самі визначали чий аут, призначали штрафні удари чи пенальті, тобто повністю дотримувались приципів чесної гри. В хід матчів не втручались ні тренери, ні батьки гравців. 
 
Команда Євгена Бібікова показала високу результативність, перемагаючи навіть на рік старших суперників. І в підсумку здобули золоті нагороди та кубок.
 
Склад зінедінівців був наступний: Коцан, Кайтанович, Олень, Андрійканич, Ісаєвич, Горпиненко, Гутіч, Магомедалієв, Чурило, Лизан, Максимець, Старцев, Імре, Гапак, Горват.
 
Результати матчів Зінедіна:
 
Zinedine 07 - MFK Vranov 06 (u-12) 2:0
Zinedine 07 - CFT Academy Slovakia 5:0
Zinedine 07 - MFK Vranov "zilti" 1:0
Zinedine 07 - MFK Vranov "modri" 2:0
Zinedine 07 - "Zemplin" Michalovce 1:0
Zinedine 07 - "Fomat" Martin 2:1
Zinedine 07 - CFT Presov 5:0
Zinedine 07 - Poprad 4:0
Євген Бібіков
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 800 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: