Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Зірка" Брід - володар Кубку Іршавського району 2021
13:11
"Зірка" Брід - володар Кубку Іршавського району 2021
25 липня, на стадіоні “Авангард” ОТГ м. Іршава, визначився переможець Кубка Іршавського району 2021 року.

Право зіграти у фінальному матчі здобули колективи, які цьогоріч вже порадували своїх вболівальників бронзовими та срібними медалями Зимової першості Іршавщини – це “Зірка” Брід та ФК “Гребля” відповідно! Хоча в кожного колективу був різний шлях до кубкового фіналу! Греблянські футболісти у чвертьфіналі лише за допомогою післяматчевих одинадцятиметрових ударів зуміли пройти минулорічного чемпіона загатські “Карпати”! А в півфінальному поєдинку доволі легко перемогли “Виноградар” з Великого Раківця 3:0! “Зірка” на чвертьфінальній стадії грала з самобутнім колективом з Білок, зумівши довести матч до післяматчевих пенальті та вийти з неї переможцем! У півфіналі підопічні Веждела змогли обіграти непростого суперника, а саме постійного учасника обласних змагань – ФК ” Сільце”!

Гра розпочалась без розвідки, оскільки футбольні колективи добре знають один одного! З перших хвилин матчу невеликою перевагою заволоділи греблянські футболісти, що вилилось у забитий гол Івана Кормоша на 14 хвилині! Радості вболівальників не було меж! Але команда, яка представляє іршавську ОТГ, не знітилась і наступна 15-ти хвилинка була за “Зіркою”. На 29 хвилині матчу паритет у зустрічі відновив один з кращих захисників турніру Василь Костянинець! Далі гра йшла на зустрічних курсах! Спочатку брідський нападник Михайло Кучінка провірив на міцність поперечину воріт Олександра Гайдука, а вже в наступних двох атаках ФК “Гребля” за допомогою одного з найкращого на полі в той день Василя Галаса нанесла два небезпечні удари по воротах “Зірки”. Але “на висоті” був Іван Лацко, який забігаючи на перед, став героєм фіналу!

Другий тайм команди діяли обережніше. Далась взнаки як і ціна помилки у фінальному матчі, так і втомленість футбольних дружин! Хоча, до честі футболістів, вони показали футбол гідний фіналу з високими швидкостями, хорошою технікою та великим бажанням здобути вольову вікторію! Один з таких моментів наприкінці зустрічі мав футболіст “Зірки” Назар Бобик, але не зумів влучити головою у порожні ворота. Отже, результативна нічия і знову серія післяматчевих одинадцятиметрових ударів. Іван Лацко зумів відбити аж 4 удари, тим самим нагородивши “Зірку” Брід та своїй партнерів красенем-кубком та золотими медалями цьогорічного турніру!

Церемонію нагородження проводив голова районної федерації Василь Попович та перший заступник ФФІ Сергій Лупак! ФК “Гребля” нагороджена кубком та медалями фіналіста Кубка Іршавщини 2021 року! В свою чергу, “Зірка” Брід з рук очільника федерації отримала нагороди вищого гатунку, а капітан Копин Федір гордо підняв красень-кубок над своєю головою!
Федерація футболу Іршавського району



Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 502 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: