Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Зірка" Лінці – чемпіон Ужгородського району 2018 (ФОТО)
22:09
"Зірка" Лінці – чемпіон Ужгородського району 2018 (ФОТО)
У "Золотому матчі" за звання чемпіона Ужгородщини долю поєдинку вирішив єдиний точний постріл.

Вирішальна гра сезону в Ужгородському районі визвала неабиякий ажіотаж, глядачів на матчі було більше, ніж на Автомобілісті трохи згодом. Та підготувались до цього матчу команди по-різному: якщо Лінці підсилили і без того чисельний та бойовий склад, то есеньці прийшли на гру без лави запасних, що не могло не відобразитись на результаті.
 
Саме команда Сергія Романа вкрай активно розпочала поєдинок. Одразу ж у першій атаці екс-гравець Дерцена Євген Обдирко завдав удару з 20 метрів, кіпер забрав. На 5-ій хвилині той таки Обдирко заробив штрафний і сам його виконав, але влучив у поперечку. Лінці лише після середини тайму трохи вирівняли гру і загрожували воротам лише після стандартів. Та дійсно гострих моментів до перерви більше не було, замість цього на полі було багато боротьби та єдиноборств. Інколи за межами правил, за що арбітр виписував жовті картки.
 
Друга половина зустрічі була вже за Зіркою, яка трохи згодом втілила свою перевагу у забитий м’яч. На 49-ій хвилині Федьо відкинув під удар Лукачині та Олександр з 19 метрів б’є вище. За хвилину мукачівський півзахисник Зірки Делеган віддає на Гаврилешка у центр штрафної та Анатолій з 9 метрів не влучив у рамку.
 
Тиса відповіла стандартом у виконанні Обдирка, на завершенні Роман Плиска пробив у падінні з 12 метрів та м’яч пройшов біля стійки. На 54-ій хвилині черговий кутовий біля воріт Галаговця, на подачу Делегана ніхто не відгукнувся та на іншому куті штрафної м’яч підібрав Чульба і поцілив у дальню дев’ятку – 1:0.
 
Через дві хвилини Мартинич відкотив під удар Кішу та Ласло з 24 метрів посилає м’яч над воротами. На рівному місці зазнав ушкодження захисник Есені Юрій Жидик, який ще деякий час провів на полі та згодом зійшов, тож підопічні Романа, через брак замін, грали майже півгодини у меншості.
 
В останні двадцять хвилин гра почала носити більш відкритий характер, а подекуди і грубий. В одному з епізодів Роман Плиска не люб'язно обійшовся зі своїм екс-партнером по Великим Лазам Гаврилешеком, "по-хокейному" винісши його за межі поля. На 72-ій хвилині Делеган навісив з кута поля, м’яч на лінії штрафної підбирає Муранський і завдає сильного удару, але вище. За п’ять хвилин Ганчак подає зі штрафного, Тарас Плиска пробив головою, але не точно.
 
На 85-ій хвилині Баркасій справа виводить Олашинця на відмінну ударну позицію та з 10 метрів Василь не зміг переграти Галаговця. Турецький також мав нагоду забити з 12 метрів та воротар знову відбиває удар суперника. На 90-ій хвилині подачу зліва на дальній стійці замикав Олашинець, проте його удар прийняла на себе стійка. За мить пацканівський нападник Зірки зблизька розстрілював ворота Есені та голкіпер знову грає надійно.
 
За цим пролунав фінальний свисток від головного арбітра матчу, який сповістив про перемогу Лінців, які услід за юнацьким складом, здобувають чемпіонство і дорослим, роблячи своєрідний дубль.
 
 
Арбітр – І. Бучок
Асистенти – О. Прудкий, В. Василиха
 
ФК «Зірка» Лінці – ФК «Тиса» Есень 1:0
 
Голи: Чульба, 54.
 
Зірка: Олександр Райніш, Віталій Фенцик, Владислав Турецький, Юрій Коштура (Владислав Баркасій, 74), Олександр Лукачина, Микола Муранський (Анатолій Лукачина, 80), Ярослав Рущак, Юрій Федьо (Василь Рущак, 84), Юрій Чульба, Іван Делеган (Юрій Левкулич, 75), Анатолій Гаврилешко (Василь Олашинець, 76).
Запасні: Анатолій Лагоцький, Роман Савко, Деян Пеца.
Тренер – Олександр Пеца.
 
Тиса: Юрій Галаговець, Роман Плиска, Іван Диковець, Тарас Плиска, Ласло Кіш, Олександр Ганчак, Юрій Жидик, Євген Обдирко, Іван Макухан, Олег Мартинич.
Тренер – Сергій Роман.
 
Попередження: О. Лукачина – Жидик, Обдирко, Кіш, Р. Плиска.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 2207 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: