Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка" осліпила фаворита групи (ФОТО)
19:54
"Зірка" осліпила фаворита групи (ФОТО)
Підопічні Олександра Пеци здобувають свої перші очки у обласних змаганнях.

Помітне пожвавлення серед вболівальників викликав перший матч групи В. Лінці мали відчутну підтримку як від своїх, так і місцевих фанатів. Страйвер проводив другу гру за два дні, тоді як Зірка мала тиждень відпочинку.

Сама гра проходила за монотонним контролем ужгородців, які позиційно готували свої атаки, проте сам темп був не високим. Вже на 4-ій хвилині Багрій пробив з 20 метрів, але повз рамку. Зіркові відповіли ударом Турецького з 26 метрів, вище воріт.

На 15-ій хвилині Багрій на дальній стійці замикав подачу Дзьоби, але не влучив з семи метрів у вільний кут. Ближче до середини тайму Лінці почали сміливіше переходити на чужу половину поля. На 21-ій хвилині Муранський вивів Гаврилешка практично на одного воротаря, але Анатолій пробив не точно. Через п’ять хвилин Гібалюк продерся до карної зони і пробив з 14 метрів, Лагоцький відбив.

Однак за відчутної переваги Страйвера на 34-ій хвилині вдалось забити жовто-червоним. Євген Матринець добряче приклався з 25 метрів і шкіряний влетів під поперечку – 1:0.  

Зірка продовжувала грати другим номером, зосередившись на грі в обороні. Гості так і не змогли пробитись крізь щільний захист суперника у першому таймі.

На початку другого тайму команди обмінялись небезпечними моментами. Гаврилешко подав зліва, але м’яч полетів у ворота і Хмельовський перевів на кутовий. Біля інших воріт Мирончук вивів Соскиду один в один, але голкіпер зіграв надійно.

Страйвер все більше кружляв над штрафною Зірки, залучаючи все більше гравців в атаку, чим не забували користуватись Лінці, вибігаючи у контратаки. На 74-ій хвилині господарі вийшли два в два, на завершенні Гаврилешко пробив з 15 метрів, воротар відбив. Далі був спірний епізод у карній зоні Зірки, коли Соскида отримав передачу і готувався пробити з розвороту з шести метрів, але Анатолій Лукачина завадив йому потягнувши того за руку, арбітр не наважився призначити перший пенальті у грі.

Не дочекались свистка Лофинця ужгородці і на 81-ій хвилині, коли Коштура заїхав ззаді по ногам Дзюбенку у своїй штрафній.



Одразу ж схожий епізод виник в іншій штрафній, коли Русин жорстким підкатом зустрів Гаврилешка у своїй штрафній.

Команда Гібалюка обстрілювала ворота суперника з середньої відстані, проте більшість ударів блокувалися. Після подачі з флангу Дзьоба пробив головою та воротар забрав.

Значно гострішими були випади господарів, які могли забити не один раз. Гаврилешко пробивав з 20 метрів, але не точно. На 84-ій хвилині Чульба з 12 метрів не влучив у ворота. В останній атаці у матчі Гаврилешко подав справа, а Ходаковський з шести метрів пробив вище.

Зірка зуміла добитись визначного результату з грізним суперником, що напевно додасть їм впевненості у наступних матчах Зимової першості. Ужгородська команда не зуміла взламати щільний захист Лінців і терпить першої поразки у сезоні. 


ФК «Зірка» (Лінці) – ФК «Страйвер» (Ужгород) – 1:0

Голи: Матринець, 34.

Зірка: Анатолій Лагоцький, Віталій Фенцик, Анатолій Лукачина, Олександр Лукачина, Юрій Коштура, Микола Муранський (Ярослав Рущак, 83), Владислав Турецький, Юрій Федьо (Віталій Ходаковський, 70), Юрій Чульба, Євген Матринець (Деян Пеца, 67) Василь Рущак, 73)), Анатолій Гаврилешко.
Тренер – Олександр Пеца.

Страйвер: Владислав Хмельовський, Сергій Прокопець (Андрій Гаврилів, 46), Артем Пустовіт, Едгард Русин, Едуард Дзьоба, Костянтин Багрій (Михайло Костянинець, 46), Микола Гібалюк, Євген Мирончук, Яромир Лобода (Ігор Дзюбенко, 63), Михайло Росул (Руслан Соскида, 32), Тарас Задорожний (Олег Комарницький, 72).
Запасні: Олександр Бенедик.
Тренер – Микола Гібалюк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1278 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Ужгород  
0
понтарі галімі, та й то вже візитна картка команди де грає чи тренує Гібалюк - погрози, провокації, наїзди, чкийсь неадекват і команди потім псіхи:), Тіпа великі городські.....

2 Віола  
0
Но і судді у свому прізвищі треба поміняти літери "Ф" на "Х"... най Бог простить...

1 Віола  
0
Ці понтарі самі собов засліплені.. ( страйвери )... Цілу гру кричали
" колхоз", "селяни"... Особенно Хмельовський возомнив про себе Бог знає шо.. За то шо він наговорив судді, вболівальникам, гравцям суперника мош було давати 3 червені карточки...От селяни їм і вказали..

الاسم *:
Email *:
كود *: