Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка" вдруге перемагає Дубове (ФОТО)
17:28
"Зірка" вдруге перемагає Дубове (ФОТО)
Головна команда Середнянської ОТГ здобуває впевнену домашню перемогу і проходить до наступного раунду Кубку Закарпаття.

Через трохи більше року обласний футбол повернувся на середнянський стадіон, де підходить до завершення реконструкція адмінбудівлі, через яку тривалий час матчі тут не проводились. 

Лінці підійшли до матчу-відповіді без двох ключових гравців Владислава Турецького та Федака, однак у грі з тячівцями господарі не відчули цих втрат і з перших хвилин діяли активно у нападі.

На 5-ій хвилині Волошин обікрав останнього захисника і не зближаючись з кіпером вирішив перекинути його, та височенний Бердар зловив шкіряного. За мить Костик наніс сильний удар з 20 метрів, воротар парирує. За хвилину Обдирко подав з флангу, Костик виграв верхову боротьбу у опонента та пробив вище.

На 10-ій хвилині нападник гостей Носа виходив на воротаря та Лагоцький впевнено грає на виході. На 16-ій хвилині Руснак подав зі штрафного справа, Фреган пробив головою, Лагоцький дотягується і переводить на кутовий.

Одразу в атаці у відповідь Обдирко розігнав атаку правим краєм і віддав у центр на Волошина, який ударом з-під захисника і з допомогою рикошету з 19 метрів відправляє круглого у дальню дев’ятку – 1:0.

У наступній атаці Костик ударом з 20 метрів потряс поперечку гостей. На 25-ій хвилині Волошин скинув під удар Олександру Лукачині з 20 метрів та воротар робить сейв. Після подачі з кутового Романко грає на підборі і стріляє з 19 метрів, трохи вище.

Вже на 29-ій хвилині Лінці подвоїли свою перевагу – Костик отримав пас врозріз, вийшов один в один і пробив повз кіпера – 2:0.

Глядачам, яких зібралося близько сотні, звісно подобалася така атакуюча гра своєї команди, а підопічні Пеци продовжили забивати і в другому таймі.

На 55-ій хвилині після корнера Анатолій Лукачина мав чудову можливість забити ударом головою та воротар забрав. Через чотири хвилини Костик знову отримав пас врозріз від Коштури і вже вривався у штрафну та був збитий Фреганом. Арбітр призначає пенальті, який реалізував худлівський бомбардир Мирослав Волошин – 3:0.

Результат у цій грі, можна сказати, був зроблений і господарі почали випускати резервістів. В одному з епізодів Обдирко віддав не точний пас назад, який перехопив Носа і вибігав на одного воротаря, однак нападника наздогнав Чульба і у підкаті нейтралізував загрозу.

На 67-ій хвилині Волошин міг оформити хет-трик, однак не реалізував вихід сам на сам. Хорошу нагоду мав Ростислав Турецький, який перехопив м’яч у центрі, зіграв у стінку з Лукачиною, і вийшов на ворота з лівого краю та його удар потягнув голкіпер. На 70-ій хвилині Олександр Лукачина завдав гострого удару з 10 метрів, Бердар парирує.

Дубове відповіло ударом Носи з 22 метрів, Лагоцький забрав. Вся гострота від гостей, якої сьогодні було обмаль, йшла від нападника Носи. На 83-ій хвилині Іван пробивав справа з доволі гострого кута, воротар відбив.

Зірка довела гру до «сухої» перемоги, не викликавши ні у кого сумнівів щодо сьогоднішнього переможця і готуватиметься до більш серйозного кубкового суперника – чемпіона вищої ліги іршавської Бужори. 


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Карпати» (Дубове) 3:0

Голи: Волошин, 16, 59 (пен.), Костик, 29.

Зірка: Анатолій Лагоцький – Юрій Жидик, Анатолій Лукачина (Анатолій Тотін, 77) Юрій Чульба, Юрій Коштура - Деян Пеца (Ростислав Фрінцко, 60), Ярослав Костик (Ростислав Турецький, 60) Михайло Романко (Василь Рущак, 66), Олександр Лукачина (Олександр Бордаш, 84), Євген Обдирко (Юрій Левкулич, 72) - Мирослав Волошин (Станіслав Костик, 74)
Запасні: Дмитро Кривенько, Іван Лісняк.
Тренер - Олександр Пеца.

Карпати: Євген Бердар, Михайло Куцин, Михайло Мезей, Микола Карпа, Євген Плиска, Мирослав Фреган, Павло Кухта, Іван Руснак, Ян Змикало, Валерій Лакатош, Іван Носа.
Запасні: Павло Ребар, Вячеслав Сорокатий, Михайло Маріган, Михайло Мезей, Василь Ухаль, Іван Кушнір, Владислав Галац.
Тренер – Михайло Руснак.   
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 523 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: