Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка" вириває перемогу над Кінчешом (ФОТО)
18:21
"Зірка" вириває перемогу над Кінчешом (ФОТО)
У протистоянні першолігових колективів Лінці були кращими у цьому поєдинку.

На старті Зимової першості команди тільки починають набирати ігрові та фізичні кондиції, особливо це стосується першолігових колективів. 

Склад Сокола не змінився з минулого сезону - на поле вийшли всі добре знайомі гравці, які виступають не перший сезон у Кінчеші. А от брати Костики, які до цього виступали за Сокіл, цей сезон розпочинають у Зірці.

Натомість у Лінців стартовий склад омолодився, так пару центрхавів склали середнянці 17-річний Синичка та 18-річний Романко, ще троє гравців Пеца, Федак та Турецький віком до 19 років.

Перший тайм команди провели вкрай активно, постійно загрожуючи воротам дальніми ударами, яких було достатньо. З-поміж цих епізодів варто виділити більш гострі моменти – на 15-ій хвилині Загорчак прорвався у штрафну і пробив з 13 метрів, Лагоцький парирує. 

На 26-ій хвилині Турецький мав схожий момент, пробивав з 10 метрів, тут вже Фанта рятує свої ворота. За три хвилини Костик віддає на Турецького і той знову мав нагоду забити з меж карної зони та кіпер Кінчеша знову грає надійно і переводить на кутовий. Подачу з якого від Костика на ближній стійці у ворота переправив Матринець – 0:1.

На 36-ій хвилині досвідчений нападник Сокола Степанов змусив сфолити на собі Чульбу у штрафній і заробив пенальті. Сугоняк з одинадцяти метрів зрівняв рахунок - 1:1. 

У другому таймі темп гри трохи впав і небезпечних моментів вже було не багато. На 56-ій хвилині Волошин подав у штрафну, де Матринець пробив головою, але вище.

Долю матчу було вирішено на завершальних хвилинах, свою роль зіграли гравці, які вийшли на заміну у Зірки. На 85-ій хвилині Лінці вибігли у контратаку, правий захисник Обдирко вивів Волошина один в один і Мирослав пробив повз Кундрика – 1:2. 

Пройшло зовсім мало часу і підопічні Олександра Пеци зняли питання про переможця – 17-річний Ростислав Турецький знаходить передачею у штрафній Обдирка, який з 8 метрів завдає сильного удару – 1:3. 

Вовковойський фланговий захисник Обдирко записує на свій рахунок переможні асист+гол і разом із своєю командою святкує вдалий старт у Зимовій першості.


ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) 1:3

Голи: Сугоняк, 36 (пен.) – Матринець, 30, Волошин, 85, Обдирко, 87.

Сокіл: Віталій Фанта (Степан Кундрик, 46) - Василь Микульця (Ростислав Лакатош, 75), Олександр Яхимець, Антон Коберник, Юрій Микульця - Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Віктор Рабел, Девід Ніцкулич, Євген Загорчак - Богдан Степанов.
Тренер - Іван Криса.

Зірка: Анатолій Лагоцький (Дмитро Кривенько, 46) - Євген Обдирко, Деян Пеца, Юрій Чульба, Юрій Левкулич - Ярослав Костик, Михайло Романко (Ростислав Фрінцко, 65), Євген Синичка (Мирослав Волошин, 46), Владислав Турецький, Юрій Федак (Ростислав Турецький, 65) - Євген Матринець (Василь Рущак, 75).
Тренер - Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 528 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: