Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка" з труднощами долає мукачівських юніорів (ФОТО)
21:42
"Зірка" з труднощами долає мукачівських юніорів (ФОТО)
Єдиний гол у першому таймі вирішив долю цього протистояння.

На старті зустрічі Лінці втратили відмінну нагоду забити швидкий гол, коли після перехоплення Костика біля чужої штрафної він пробив повз ворота з 12 метрів.

Надалі територіальна перевага перейшла повністю до МФА, які краще контролювали м’яч і організовували атаки, однак із завершенням у них виникали проблеми. Гра проходила в основному на половині поля зіркових, однак так було лише до голу.

Жовто-червоні одну з небагатьох своїх атак зуміли довести до логічного завершення – на 31-ій хвилині Костик подав з правого флангу, а Волошин головою пробив під воротарем – 1:0.

Мукачівці широко розкочували свої атаки, однак пробивали лише із-за меж карної зони і Кривенько з цими ударами справлявся.

У другому таймі Зірка продовжувала стримувати на відстані від своїх воріт мукачівців і час від часу вибігаючи в контратаки. На 70-ій хвилині Владислав Турецький вивів на ворота Ростислава Турецького та його удар з 17 метрів пройшов над воротами. Схожий момент не використав Федак на 83-ій хвилині – тут вже зіграв надійно воротар.

Підопічні Фізера заробляли багато стандартів біля воріт суперника та результату це не приносило. Найбільш реальну можливість зрівняти Мункач втратив на 85-ій хвилині – після подачі кутового габаритний нападник Олександр Пищур з трьох метрів пробив повз ворота.

Вже за тиждень МФА U16 стартує у другому етапі Еліт-ліги ДЮФЛ України. Минулого розіграшу Лінці зупинилися на цій стадії поступившись саме мукачівській команді. Цього разу вони зуміли з великими труднощами подолати цей бар’єр і вийти у чвертьфінал Зимової першості.  


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – МФА «Мункач» U-16 (Мукачево) 1:0

Голи: Волошин, 31.

Зірка: Дмитро Кривенько (Анатолій Лагоцький, 46) - Євген Обдирко, Деян Пеца, Юрій Чульба, Василь Рущак - Ростислав Фрінцко, Ярослав Костик, Михайло Романко, Владислав Турецький, Юрій Федак - Мирослав Волошин
На заміну виходили: Юрій Левкулич, Ростислав Турецький, Віталій Лісняк.
Тренер - Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 498 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: