Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Зіркові три очки у Нижньому Коропці (ФОТО)
19:53
Зіркові три очки у Нижньому Коропці (ФОТО)
Головна команда Середнянської ОТГ продовжує свою безпрограшну серію до шести матчів.

Зіркові три очки у Нижньому Коропці (ФОТО) У поєдинку у Нижньому Коропці зійшлися команди, які претендують на призові місця і у другому колі рухаються на зустріч один одному у турнірній таблиці. Мукачівці до екватору чемпіонату вели активну боротьбу за лідерські позиції, однак  зараз потроху сповзають вниз, тоді як Лінці у багатьох матчах не добирали свої очки, тож тривалий період залишались у нижній половині таблиці та завдяки останнім результатам підтягнулися вгору і ще мають теоретичні шанси на комплект нагород.

Команда Віктора Гея в останніх матчах відчуває серйозні кадрові проблеми, так і в цьому матчі лава запасних виявилась практично пустою, а у старті вийшов навіть 38-річний номінальний воротар Михайло Янкович. Та навіть у такому експериментальному складі господарі тривалий час залишались у грі і першими створили нагоду для голу – на 6-ій хвилині Трухан пробив зі штрафного з 24 метрів під поперечку, Кривенько зловив.

З часом гості захопили територіальну перевагу і з легкістю діставались чужих володінь, однак на фінальній стадії атак вони діяли вкрай не організовано і марнували момент за моментом. На 10-ій хвилині Обдирко віддає у центр штрафної, де Ярослав Костик пробиває в дотик, однак вище. На 28-ій хвилині Ростік Турецький знаходить пасом у карній зоні Волошина, Мирослав з восьми метрів влучає у поперечку, а добивання від Костика йде значно вище рамки. Не знаходячи продовження численним атакам зіркові часто пробивали з середньої дистанції – удари Турецького  були не точними, а постріли Коштури та Волошина йшли в руки голкіперу. На 31-ій хвилині мяч все ж влетів у ворота господарів – після подачі кутового від Ростислава Турецького четверо захисників Коропця не розібрались між собою і від Росула мяч влітає у ворота – 0:1.

На 36-ій хвилині мукачівці зуміли також загострити гру біля воріт суперника: Мкртчан вивів на ударну позицію справа Полшкова, його удар з 12 метрів парирує воротар. На 41-ій хвилині Костик відправляє до воріт Обдирка та його удар з семи метрів летить вище воріт. В одному з ігрових епізодів Трухан зіткнувся із своїм партнером і через відсутність заміни змушений з ушкодженням продовжувати гру.

У другому таймі гра залишалась доволі сумбурною із величезним браком у обох команд. Так на 54-ій хвилині підопічні Гея мали можливість зрівняти рахунок, Мкртчан асистував на Данашевського, який вискочив один в один та переграти Кривенька не зумів. Через чотири хвилини біля інших воріт Волошин виводить сам на сам Ходаковського, але і тут голкіпер грає надійно. На 60-ій хвилині Коштура небезпечно пробиває під поперечку, воротар витягує. За дві хвилини Василь Сорока вривається у штрафну справа і завдає удару з гострого кута, воротар парирує.

На 71-ій хвилині господарі мали останню реальну можливість зачепитись за нічию, коли Романко невдало зіграв біля своєї штрафної, круглий відскочив до Трухана, який одразу пробивав з 14 метрів, але над правою дев’яткою.  

Лише на 76-ій хвилині Євген Обдирко точним обвідним пострілом з 18 метрів під поперечку заспокоїв гру – 0:2.

В останні хвилини гри підопічні Пеци забили і третій, організували взяття воріт брати Костики: Станіслав пройшов у штрафну справа і прострілив, а Ярослав замкнув – 0:3. 


ФК «Н. Коропець» – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – 0:3 

Голи: Обдирко, 76, Я. Костик 86 – Росул, 31 (автогол).

Попередження: Попик, 83 – Рущак, 75.  
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 712 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: