Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Змагання на Кубок ім. Августина Волошина
11:10
Змагання на Кубок ім. Августина Волошина
В місті Ужгород Закарпатським об’єднанням «Україна Соборна» було проведено турнір з міні-футболу на Кубок ім. Августина Волошина.

В місті Ужгород Закарпатським об’єднанням «Україна Соборна» було проведено турнір з міні-футболу на Кубок ім. Августина Волошина.

Отримали їх «Випускники», «Балаболи», «Зоря», «Магістри» та бійці-патріоти 25 листопада відбулися змагання з міні-футболу. Організатори заходу (Закарпатське об’єднання «Україна Соборна») присвятили це дійство пам’яті героям України, та пропаганді здорового способу життя.

Участь брали команди юнаків, які формувалися з бійців війсково-патріотичного об’єднання Карпатський легіон «Україна Соборна», дві команди зі студентів Карпатського університету ім. Августина Волошина: «Випускники»і «Балаболи» та студенти Ужгородської Української Богословської Академії ім. св.. Кирила і Мефодія, які сформували також дві команди: «Зоря» та «Магістри».

Змагання розпочалися з національного гімну України о 10:00, у спортивному комплексі «Юнність» (м. Ужгород, вул. Заньковецької, 5.).

Кожна команда зіграла з кожною іншою. Призові місця розігрувалися по балах: перемога в матчі заслуговує на 3 бали, нічия на 1 бал, програш відповідно 0 балів. Відтак, юнаки зіграли усі матчі у дружній атмосфері, не за перемогу, а за участь і за різноманітність обстановки. Усі призери отримали почесні грамоти, медалі та кубки, відповідно до призового місця.

Перше місце, з рахунком 10 балів, зайняла команда «Магістри», які отримали два кубки - за перше місце у турнірі та перехідний кубок ім. А. Волошина, котрий з 2013 року щорічно переходить від команди переможців до наступної команди переможців. Їх вручили організатори турніру: голова виконавчого комітету ЗО «Україна Соборна» Дідух Орест, тренер Карпатського легіону «УС» Арович Руслан, та активіст КЛ «УС» Продан Василь.

Організатори виразили свої подяки учасникам, суддям та гостям за присутність. В кінці, після гімну України та молитви турнір оголосили закритим. Учасники розійшлися зарядженими позитивними емоціями та – незважаючи на втому – доволі енергійними.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 744 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: