Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Змагання з футболу «Шкіряний м’яч» пройшли у Тячеві
13:26
Змагання з футболу «Шкіряний м’яч» пройшли у Тячеві
За результатами турніру омріяну перемогу виборола команда юних футболістів з Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Фінальні ігри другого етапу Всеукраїнських змагань з футболу «Шкіряний м’яч» відбулись вчора, 16 жовтня, у місті Тячів на стадіоні імені Л. Бийреша.

Вони проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, а також залучення їх до регулярних занять сортом. Цього разу свої вміння у футбольній грі продемонстрували команди юнаків 2003 року народження з Тячева, Нижньої Апші, Дубового, Тереблі, Углі та Тересви.

Участь у змаганнях також прийняв завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак, який виступив перед присутніми в рамках церемонії нагородження. Зокрема він наголосив, що учасники змагань показали високу спортивну майстерність, як на свій юний вік та побажав спортсменам результативних тренувань, розвитку та подальших досягнень у футбольній грі. Відтак Василь Васильович вручив грамоти переможцям змагань.

За результатами турніру омріяну перемогу виборола команда юних футболістів з Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, почесне друге місце посіла команда Нижньоапшанської ЗОШ І-ІІІ ст., а на третій сходинці опинились юнаки Дубівської ЗОШ І- ІІІ ст.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 647 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: