Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Знову нічия
15:13
Знову нічия
У матчі 7-го туру Vbet Ліги проти «Вереса» підопічні Володимира Шарана реалізувати свою перевагу вдалось лише один раз.

Знову нічия Перший тайм пройшов під диктування господарів. Закарпатці наполегливо атакували, створювали моменти, а відзначився «Верес». Результативним став перший удар по воротах. Від захисників минайців втік Дахновський, який обіграв воротаря і пробив точно у ціль – 0:1.

Господарі створили щонайменше п’ять гострих моментів і могли ще до перерви не тільки відновлювати рівновагу на табло, але й виходити вперед. Тричі на ударній позиції опинявся Олег Вишневський. Його перший удар заблокував Вовченко, а ще дві спроби нейтралізував Когут. Чудовий момент щоб забити був у Єгора Твердохліба, але після його удару м’яч пролетів над попереччиною. Згодом після кутового Когуту довелось рятувати після удару головою Олег Горіна.

Після перерви роботи у голкіпера «Вереса» не поменшало. І після 15-хвилинного натиску минайці все ж таки забили. Назарій Воробчак зробив передачі в центр штрафної площі, де Олег Вишневський прийняв м’яч в оточені чотирьох захисників і з розвороту пробив повз Когута точно в ціль – 1:1.

Був момент і у «Вереса». Зі спробою забити з гострого кута Геннадія Пасіча впорався Олександр Бандура, а добивання у виконанні Шарая вийшло неточним.

Вже в компенсований час другу жовту картку перед собою побачив Геннадій Пасіч. Віталію Романову знадобилась хвилина, щоб розібратись в своїх записах і врешті решт видалити гравця гостей. Правда, часу провести хоча б одну атаку у «Минаю» не було. Арбітр після «червоної» оголосив про закінчення гри.


МИНАЙ (Минай) – ВЕРЕС (Рівне) – 1:1 (0:1).

Голи: Вишневський, 64 - Дахновський, 5

Минай: БАНДУРА, Гончар, Горін (Чуєв, 81), Нємчанінов, Трубочкін (Дмитрук, 90+1), Вітенчук, Хахльов, Воробчак, Кулієв (Рогозинський, 61), Твердохліб, Вишневський (Коломоєць, 81).
Головний тренер: Володимир Шаран.

Верес: КОГУТ, Гагун, Курко, Вовченко, Е.Пасіч, Кльоц, Кучеров, Дахновський (В.Шарай, 76), С.Шарай (Лебеденко, 70), Г.Пасіч, Гайдучик (Сергійчук, 70).
Головний тренер: Юрій Вірт.

Попередження: Шарай, 24, Горін, 47, Дахновський, 73, Г.Пасіч, 83, Гончар, 85.

Вилучення: Г.Пасіч, 90+5 (друге попередження).

Прес-служба ФК Минай
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 230 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: