Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Знову п’ять сухих на радість справжнім фанам (ВІДЕО)
14:47
Знову п’ять сухих на радість справжнім фанам (ВІДЕО)
Про те, як важко грати проти пораненного «Севлюша» безпосередньо в нього на полі, дізнались і гості з Тячівщини.

Знову п’ять сухих на радість справжнім фанам (ВІДЕО)
Після поразки в Середньому песимістичний настрій знову заполонив трибуни «Юності». Окремі з фанів хочуть, щоб головна команда міста вигравала зараз і всюди. Та у футбол грають два колективи й обидва прагнуть перемогти. У цьому році «Севлюш» та «Середнє» зустрічались не один раз: іноді вигравали досить класні гравці виноградівців, а деколи перемагали нашпиговані не менш хорошими виконавцями середнянці. Це говорить про непередбачуваність матчів між підопічними Матрунича та Чопика, де кожен м’яч, за нічийного або близького до нього рахунку, вирішальний. У такому випадку пряма поразка від конкурента в чемпіонаті хоча й дуже дошкульна, та все ж ще не вирок і вище буде той, хто набере більше очок після останнього туру.
 
Саме з таким переконанням та прагненням довести свою профпридатність вийшли гравці «Севлюша» на гру проти «Вільхівців» і створили для себе тотальну перевагу з володіння м’ячем та з силою силенною моментів. Якби всі реалізували, то був би гандбольний рахунок. Один Ребрик міг забивати десь мінімум тричі, та при цьому Денис знову забив перший, дуже важливий гол. Та про все по порядку.
 
Першим міг на 8-й хвилині відкривати рахунок Чонка, який ударом з правого флангу пробив поруч із ближньою стійкою. Через три хвилини Юрій якісно подав зі штрафного з лівого флангу й Ковтун пробив знову поруч із правою стійкою. Хвилі атак господарів продовджувались і поступово завершувались усе точнішими ударами. Так, на 23-й хвилині Ковтун пробив, із передачі від Чонки, й влучив у дальній лівий верхній кут. Пахомов зумів дістати цей м’яч.
Ще через хвилину Ребрик влучив метрів із десяти у ближній правий кут. Юрій знову відбив. У одній із наступних атак Денис знову завершував атаку по центру пострілом із близької відстані. Спочатку Пахомов відбив, та Томі знову додав у правий кут і відкрив рахунок – 1:0.
 
Далі спрацював стандарт. Чонка подав із кутового з правого флангу на ближню стійку, коди підключився Гладиш і влучно пробив. При цьому м’яч рикошетом від рук Пахомова залетів у сітку й змусив Ярослава Козика знову вказати на центр поля – 2:0.
 
Через сім хвилин Ребрик мав дуже хороший шанс збільшити перевагу своїх, та Пахомов парирував загрозу. Ще через хвилину Реплюк обвідним ударом в стилі «Коноплі» цілив у дальній правий кут. Та м’яч розминувся з воротами зовсім трохи й зберіг для гостей надію на другий тайм.
 
Та зі старту другої половини матчу виноградівці продовжили наступальні дії й в одній з атак Гладиш чудовим середнім пасом вперед вивів Вашкебу на воротаря й Василю було дуже важко не забити – 3:0. Через дві хвилини Чонка метрів із тридцяти п’яти влучив у правий кут. Пахомов у стрибку перевів на кутовий, який був уже менш загрозливим.
 
Та після одного з наступних таких стандартів на 59-й хвилині було набагато гостріше. Чонка подав із правого кута на дальню стійку, точно на голову Чумаку, й Віктор пробив у ближній верхній кут, без шансів на відбиття. Та гостей від голу врятувала поперечина, від якої м’яч відлетів у штрафний майданчик. Виноградівці ще раз додавали круглого в рамку, та цього разу вже Пахомов зміг відбити й зберегти сталість рахунку. Через три хвилини Реплюк опинився з м’ячем на лівому фланзі й віддав на правий край штрафного майданчика на Чонку. Юрій на техніку пробивав під поперечину, та воротар зреагував.
 
Та трохи згодом господарі все ж досягли свого. Реплюк знову отримав пас на лівому краї, наважився на навісний удар із досить гострого кута й влучив у дальній кут. При цьому м’яч, рикошетом від стійки, за спиною голкіпера залетів у протилежний кут, підкресливши один із найкрасивіших голів туру.
 
Виноградівці не зупинялись й реалізували ще й атаку через правий фланг, де протягом матчу креативили Ломага, Чонка та Ковня. Після одного з прострілів на ближню стійку, свій голеодорський хист нарешті продемонстрував той, від кого це найбільше очікують – Чедрик, який традиційно для себе опинився в потрібному місці в потрібний час і влучив у правий кут, без можливостей на відбиття – 5:0. Що ж до гостей, то вони хоча деколи й непогано комбінували в центрі, та все ж так і не наважились побігти вперед великими силами, при цьому дуже мало пробивали по воротах і завдали практично одного влучного удару, з яким Козар впорався без особливих надзусиль. Із огляду на це підопічні Юрія Бучка побачили свої недоліки й отримали цілий комплекс завдань для наступних тренувань перед принциповим опонентом «Карпатами», з яким ведуть відчайдушну боротьбу за звання кращого футбольного колективу Східного Закарпаття. А ще трохи далі буде дуже важкий виїзд у Минай, де знову доведеться провести більшість часу в захисті й стане зрозумілим, чи зроблені грунтовні висновки після поїздки у Виноградів.
 
Локальна перемога хоча й дозволила підопічним Слюсара залишитись у двійці лідерів, та все ж не повинна вводити їх в оману, адже до завершення сезону на них ще очікують два набагато складніші поєдинки – в Поляні та вдома з «Минаєм». Крім того, в Рахові буде безумовно важче, ніж вдома з «Вільхівцями». Та й наступного тижня в Хусті та трохи пізніше вдома з «Бужорою» легкої прогуляни годі чекати. Із огляду на це, слід визнати, що подальший графік «Севлюша» дещо складніший, ніж у його прямих конкурентів. Та на те він і чемпіонат, щоб вирішувати найскладніші завдання й чи зможуть «Чонка, Реплюк, Вашкеба, Ломага і компанія» вирішити їх, дізнаємось уже ближче до завершення першості.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Василь Готько та Маряна Сухан
Четвертий арбітр – Ігор Парада
Делегат ФФЗ – Георгій Жига
 
24 вересня, м. Виноградів, стадіон «Юність», хмарно з проясненнями, 400 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Вільхівці» – 5:0 (2:0)
 
Голи: Ребрик, 28, Гладиш, 34, Вашкеба, 50, Реплюк, 70.
 
«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Віктор Чумак, Андрій Гладиш, Артур Вайда, Василь Вашкеба, Іван Бандурович, Василь Ковтун, Михайло Реплюк, Юрій Чонка, Денис Ребрик.
Запасні: Віталій Гринишин, Віктор Микуляк, Юрій Мешко, Олексій Остафійчук, Михайло Чедрик, Борис Ковня, Віталій Чийпеш.
тренер – Валентин Слюсар.
 
«Вільхівці»: Юрій Пахомов, Мирослав Скрип, Володимир Товт, Михайло Матяш, Олександр Септа, Віктор Жоффчак, Сергій Щербанич, Євген Келеманик, Михайло Дудаш, Павло Кривка, Артур Апіян.
Запасні: Ігор Солодовник, Павло Волонтир, Михайло Бенко, Іван Грубінка, Іван Лендєл.
тренер – Юрій Бучок.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1171 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: