Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Знову тільки чотири (ФОТО)
17:32
Знову тільки чотири (ФОТО)
Про те, як другий тиждень поспіль суперники вивозять із Заріччя важкий сухий покер не на їх користь, дізнавайтесь далі.

Знову тільки чотири (ФОТО)
Сусідське дербі, як територіально, так і за позицією в турнірній таблиці, розпочалось із традиційних настирних атак господарів. Та досить довго зарічанці не могли як слід прикластись і змусити ретельніше попрацювати воротаря «Великої Копані».
 
На старті поєдинку був дуже активним місцевий Король – Віталій, який щоразу опинявся на завершенні атак по центру та наступальних дій правим флангом. Одну з таких йому вдалось відзначитись ціною травми, із-за якої довелось залишити гру. На завершенні атаки по центру Караслай вирізав м’яч метрів на сорок п’ять на правий край на Короля, а Віталію під силовим пресингом опонентів все ж вдалось спрямувати його під поперечину. Попович не зміг зреагувати на цей постріл і виймав із сітки вперше.
 
Через три хвилини Булеза влучно пробив, на завершенні наступу правим флангом зі зміщенням до центру, та цього разу Юрій зміг зреагувати на постріл Василя. Далі відбулись дві якісні прострільні передачі з лівого флангу, за наслідками яких рахунок цілком міг стати розгромним. Спочатку Каражія на 28-й хвилині віддав у центр штрафного майданчика, де Химинець пробив метрів із восьми. Та Попович знову відбив. А трохи згодом на передачу Садварія відгукнувся Химинець, який вколотив м’яч у сітку й підсумував рахунок першого тайму – 2:0.
 
Друга половина матчу мало чим відрінялась від попередньої. Господарі продовжували позиційно атакували, а гості дуже зрідка намагались вибігати в контратаку. Ближче до середини тайму спрацювала затяжна атака з поступовим зміщенням зліва направо за участю Булези, Караслая та Садварія, яка призвела до справжньої паніки в захисті гостей. Після першого влучного удару м’яч із лінії воріт виніс центральний захисник гостей, та його підхопив Химинець, додав у сітку й оформив дубль – 3:0.
 
Через сім хвилин Караснай виконав навісну передачу з правого флангу в центр карної зони, де Химинець влучно пробив метрів із дванадцяти. Попович відбив і з другої спроби забрав м’яча до рук. Та далі й він був безсилий врятувати свою команду від четвертого голу, коли Химинець опинився на завершенні контратаки по центру й двічі пробивав. Перший постріл відбив воротар, та Іван вчасно прискорився і з другої спроби додав круглого в сітку – 4:0.
Через чотири хвилини він міг ще раз збільшити перевагу своєї команди, коли вибіг віч-на-віч із воротарем. Та коли здавалось, що Іван рухом вліво вже залишив Юрія позаду, останній витяг руку й, як черпачком, забрав м’яч під себе, змусивши опонента в розпачі схопитися за голову.
 
На 61-й хвилині Караслай розіграв штрафний удар із правого флангу й далі Химинець влучно й досить небезпечно пробивав, та Попович відбив, врятувавши свою команду від більшого розгрому.
 
Феєрична перемога дозволила зарічанській молоді випередити однолітків із «Витязя» й увірватись до провідної п’ятірки Західної зони, де зможуть протриматись й надалі, бо в наступному турі в неділю мають докласти всіх зусиль, щоб молодий «Сокіл» вдома не отримав вільного польоту. У юнаків «Великої Копані», які наразі залишились у першій сімці, в цей же день, 3-го вересня, буде хороша нагода сповна реабілітуватись із потужними парубками з «Нижнього Коропця», де навіть нічия буде достойним результатом, а перемога буде святом для всіх близнюків і близнючок та їх знайомих.

 
Арбітр – Василь Готько
Асистенти – Віталій Лофинець та Мирослав Гала
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора
 
26 серпня, с. Заріччя, стадіон «Колос», ясно, 120 глядачів
 
«Заріччя» U 17 – «Велика Копаня» U 17 – 4:0 (2:0)
 
Голи: Король, 15, Химинець, 33, 43, 51.
 
«Заріччя» U 17: Михайло Булеза, Михайло Шпак, Михайло Фельцан, Віталій Король, Віктор Зан, Сергій Караслай, Іван Химинець, Василь Булеза, Василь Каражія, Михайло Садварій, Василь Бобіта
Запасні: Олександр Зан, Василь Собко, Іван Фущіч, Ярослав Семак
тренер – Микола Цимбал
 
«Велика Копаня»: Юрій Попович, Алик Сірко, Руслан Лемак, Владислав Корпош, Вадим Чейпеш, Андрій Деяк, Віталій Ткачук, Федір Куцик, Іван Роспопа, Віталій Івась, Олександр Чорба
Запасні: Ігор Неймет
тренер – Михайло Свищо
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 998 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: