Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Знову три від Середнього
21:12
Знову три від Середнього
Другий матч поспіль підопічні Фанти здобувають перемогу завдяки трьом голам.

Другий матч поспіль підопічні Фанти здобувають перемогу завдяки трьом голам.

Після перших матчів чемпіонату, очевидним фаворитом до цього матчу підходили господарі поля.

На перших хвилинах біля воріт тячівців відбулось таке собі дежавю. В першій ж атаці господарі прориваються до штрафної і Ференцика збивають. Та на щастя захисник зіграв у м’яч і суддя призначає всього на всього кутовий. Та після виконання стандарту Лебедем, на дальньому п’ятачку Ференцик без перешкод переправляє круглого в сітку воріт.

Територіальна перевага й надалі була у господарів, і вони продовжували вести гру, але вже без загострень. Часто Газа виконував роль ліберо і підчищав огріхи своїх захисників.

У гостей у порівнянні з першим матчем відбулось декілька позитивних змін у складі. Це поява Чокнадія та Дудури. Та й загалом помітний прогрес у командній грі, хоча й суперник був трохи слабшим від попереднього. У першому таймі потурбувати Шоша їм вдалося лише пострілами з далекої відстані.

Початок другої половини поєдинку господарі знову увінчали голом. Вдалося відзначитися захиснику Середнього Дрозду. Після цього гра зовсім вирівнялась, але проходила в основному у центральній зоні, у обопільній боротьбі.

Варто згадати рейд Лебедя у штрафну, обігравши захисника та воротаря, Владислав затягнув з ударом і втратив нагоду для удару. Схожу нагоду не використав і Дуран.

Найбільш близькими до голу гості були після подачі кутового. Та обидва їхні удари, впродовж однієї атаки, були заблоковані. Чокнадій підключав дальню артилерію, та Шош грає надійно.

Вже під занавісу поєдинку свіжий Мандич, метрів з 35, побачивши, що Газа стоїть досить високо, наважився на дальній удар. М’яч залетів точнісінько у ліву дев’ятку, і претендуватиме на гол туру.

Гра пройшла при відчутній атакуючій перевазі господарів, які продовжують йти у лідерах чемпіонату.


Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Сергій Гецко, Іштван Біров
Делегат ФФЗ – Іван Головко

Стадіон Середнє. Глядачів 200.

ФК Середнє – ФК Тячів 3:0

Голи: Ференцик, 2, Дрозд, 48, Мандич, 90.

Середнє: Іштван Шош (Євген Мучичка, 84), Стефан Федак (Юрій Чульба, 76), Віталій Ганич (Юрій Мандич, 82), Володимир Лисаченко, Юрій Дрозд, Михайло Стегура (Сергій Машталер, 77), Вндрій Лазар, Володимир Дуран, Руслан Соскида, Владислав Лебідь, Євген Ференцик (Юрій Назаркевич, 43).
Тренер – Микола Фанта.

Тячів: Дмитро Газа, Василь Дудура, Андрій Якоб, Іван Іванчов, Денис Чокнадій, Олександр Іванчов, Сергій Гирич, Крістіан Шелемба, Бейло Тотар, Сергій Білан, Степан Міщенко.
Запасні: Іван Шіман, Михайло Грабар, Едуард Медвідь, Серігй Повхан, Імре Дреніжан, Олександр Курманчук.
Тренер – Павло Іванчов.

Попередження: Назаркевич – Якоб.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1394 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: