Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Золота нічия для середнянських юнаків
21:01
Золота нічия для середнянських юнаків
Не менш принциповим ніж у основних складів, мав відбутися матч і між юнаками.

Не менш принциповим ніж у основних складів, мав відбутися матч і між юнаками.

Перед початком матчу у «Севлюша» ще зберігались теоретичні шанси, щоб наздогнати лідера чемпіонату. Натомість гостям для оформлення чемпіонства вистачало і нічиєї.

Перший тайм пройшов з невеликою перевагою гостей, які більш гостро діяли біля чужих воріт. Чого вартує тільки нереалізований вихід один в один. Обидві команди намагались швидше переходити середину поля. Та в першій половині зустрічі глядачі голів не побачили.

У другому таймі продовжувалась жорстка боротьба де ніхто не хотів поступатись. Гості дуже часто програвали підбори, за рахунок яких виноградівці часто створювали швидкі контратаки. Середнянцям постійно не вистачало останнього пасу. Технічні гравці гостей постійно перетримували м’яч, через що тормозили темп атаки.

Ближче до середини другого тайму чергова атака господарів закінчилася порушенням в карній зоні, арбітр матчу Рогач одразу ж показав на одинадцятиметрову позначку. Капітан «Севлюша» впевнено реалізовує пенальті і виводить свою команду вперед.

Гості продовжували продиратися до чужих воріт великими силами. Дальній удар Тищука воротар господарів спокійно впіймав. Ще до кінця гри севлюшці могли піймати на контратаці суперника та захист Середнього більше не допускав огріхів.

А вже за 5 хвилин до завершення гри Попша, який вийшов на заміну ще в першому таймі, втік від захисника господарів і буквально увійшовши в штрафну з правого краю був збитий. Як результат ще один пенальті ,та тепер в іншу сторону. Лебедь точним пострілом зрівнює рахунок.

Нічийний рахунок приносить юнакам Середнього золоті медалі чемпіонату. Виноградівці показали не менш достойну гру, та задля завоювання срібних нагород їм тепер потрібно здобувати очки в Іршаві.


Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 738 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: