Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Розгромна перемога юнаків «Карпат»
23:01
Розгромна перемога юнаків «Карпат»
Перечинці вдруге підряд завойовують перше місце у Першій лізі.

Розгромна перемога юнаків «Карпат» Якщо для вихованців Мартиненка даний двобій не носив принципового характеру, то для молоді «Карпат», лише перемога могла подарувати надію на чемпіонський титул західної зони. Та й то в разі, якщо однолітки кінчешського «Сокола» поступляться на виїзді «Бобовищу». Наче в воду гледіли.

Зарядженість юних перечинців була помітна з перших секунд гри. В лінії нападу на шматки «розривали»  захист залізничників два Сергії -  Керецман та Щербанич.

Вже на 9-й хвилині Керецман змусив сфолити на собі в штрафній суперника - оборонця чопської команди. А пенальті без шансів для кіпера виконав Андрій Ляховець. А далі свої голеодорські здібності продемонстрував Щербанич. Сергій на 29-й хвилині по-черзі наче фішки обійшов усю лінію захисту й воротаря й закотив м’яч у пусті ворота. Схожим вийшов і його другий гол.

Після першого тайму практично гра була зроблена та перечинці вирішили не спинятися. На стартових хвилинах другого тайму забиває Керецман. А до розгромного результату доводять гру Ляховець та Король.

Гості у відповідь спромоглися лише на гол престижу, який не зіпсував настрій молодих «карпатівців», які в підсумку посідають першу сходинку в своїй зоні.  


Стадіон «Карпати» м. Перечин
Глядачів – 80, температура +12

Арбітр – Роман Сенишин (Ужгород)
Асистенти арбітра – Андрій Пацкан (Іршава), Віктор Магурський (Іршава).
 
«Карпати» (Перечин) – «Локомотив» (Чоп) – 6:1 (3:0)

Голи: Ляховець 9, 47, Щербанич 29, 31, Керецман 38, Король 60 – Калаі 69

«Карпати»: Полинець, Керецман, Щербанич, Зизич, Лешанич (іванчо 36), Рябчик (Штелиха 55), Кучерявий (Король 36), Макар, Геровський (Луцяк 36), Мегела, Ляхович.
Запасні: Ковач, Жолтанич, Савко

«Локомотив»:Тарасов (Товт 36), Павлик, Гіжан (Кертейнс 36), Єрмаков, Терентьєв, Бізяєв, Григорчук, Парчищак, Калаї, Яворів, Сивак.
Запасні: Дячук, Назаренко.
Тренер – Василь Мартиненко.
Роман КУХАР
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1172 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: