Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Золотарівські спартанці вистояли перемогу
20:25
Золотарівські спартанці вистояли перемогу
Зустрічалися приблизно однакові за силою команди, та певна психологічна перевага перед матчем була на боці господарів.

Золотарівські спартанці вистояли перемогу Зустрічалися приблизно однакові за силою команди, та певна психологічна перевага перед матчем була на боці господарів, адже тересвянці грали вдома, та й матчі першого кола впевнено перемогли «Старт» на виїзді 5:2.
Але золотарівці провели якісну селекцію в міжсезоння, підсилилися кількома гравцями і в результаті змогли реваншуватися за поразку в рідних стінах.

У перші хвилини команди провели обопільну розвідку, здійснивши кілька пробних атак, які завершилися ще до підступів штрафних майданчиків. А на 10-й хвилині золотарівці повели в рахунку. Удар метрів з 27 якось невпевнено парирував воротар господарів, відбивши м’яч прямісінько на нападника «Старта» Віталія Подлевського, а вже той без особливих труднощів проштовхнув м’яч у сітку.

Господарі після пропущеного м’яча завелися, особливо відмітив би найбільш активнішого гравця у складі «Авангарда» Володимира Дербака, який граючи на межі офсайду, постійно розхитував оборонців «Старта». І впродовж трьох хвилин двічі змусив сфолити на собі Михайла Пацкана, який в результаті через дві попередження на 22-й хвилині залишив команду в меншості.

Здалося, що господарі отримавши кількісну перевагу без проблем здобудуть камбек. Однак, натомість пропустили ще один м’яч у власну сітку воріт. Знову не обійшлося без помилки стража воріт, який незграбно вискочив на подачу з кутового, й  навіть не торкнувся м’яча, а підхопив його все той же Віталій Подлевський, який пробив у ворота, захисник тересвянців Локота  намагався вибити м’яч, але лише зрикошетив його у власну сітку воріт.

Після цього голу одразу ж перша атака господарів стала чи не найгострішим епізодом гри у виконанні «авангардівців». Другим пасом з центра поля від захисників втікає Володимир Дербак, пробиває в дальній кут – цього разу на допомогу воротарю гостей приходить стійка воріт.  

Більше моментів аж до кінцівки матчу в господарів практично не було. Тересвянці діяли якось невпевнено й одноманітно. Постійні навіси в район штрафного майданчика не приносили жодних дивідендів, а високий граючий тренер золотарівської команди Олександр  Пацкан не програв жодного верхового м’яча та єдиноборства. В той же час практично за всі передачі в центрі поля чіплявся нападник «Старта» Віталій Подлевський, який окрім того примудрявся вигравати боротьбу в дво-трьох оборонців суперника. А на 83-й хвилині господарі ледь не пропустили третій гол, все той же Подлевський передачею на хід вивів віч-на-віч з кіпером партнера по команді. Але цього разу страж «авангардівських воріт» свою дуель виграв.

Лише на останній хвилині основного часу господарі забили перший гол – рукою у власному штрафному майданчику зіграв захисник. Пенальті бездоганно виконав Володимир Дербак. На більше господарі не спромоглися, тож терплять поразку в стартовому матчі другого кола.
 
 
Арбітр: Валерій Шкура
Асистенти арбітра: Євген Зан, Роман Сенишин (Ужгород);
Делегат ФФЗ: Ярослав Маєревич (Ужгород).
 
Стадіон «Авангард» с. Тересва. Глядачів - 250. Температура +24
 
«Авангард» (Тересва) – «Старт» (Золотарьово) – 1:2 (0:2)
 
Голи: Дербак, 89 (пен.) – Подлевський, 10, Локота, 35 (автогол).
 
«Авангард»: Гісем (Лавришинець 46), Черняк, Локота, Поганич, Томишинець, Гусар, Мандзюк, Габорець, Деяк, Руснак, Дербак
Запасні: Гусар, Мокан, Сухара, Семянокський
Тренер: Олександр Жолобович
 
«Старт»: Орос, Подлевський, Ковач, Деяк, Стойка, Сливка, Мацунич, Кикина, Пацкан О., Шимоня, Пацкан М.
Запасні: Данило, Берец, Мацунич, Деяк.
Тренер: Олександр Пацкан
 
Попередження:Деяк 45, Руснак 69, Дербак 80 – Пацкан М.19, Стойка 44
 
Вилучення: Руснак 90+2  – Пацкан М. 22 
Роман СЕНИШИН
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 897 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: