Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Золтан Сільваші: "Сподіваюся, що в другому колі Фортуна буде на нашій стороні"
12:48
Золтан Сільваші: "Сподіваюся, що в другому колі Фортуна буде на нашій стороні"
Після переможного матчу 13-го туру головний тренер «Мункача» Золтан Сільваші дав оцінку виступів своїх підопічних.

Золтан Сільваші: Після переможного матчу 13-го туру головний тренер «Мункача» Золтан Сільваші дав оцінку виступів своїх підопічних у матчі проти хустської «Оболоні» та впродовж першої частини чемпіонату в вищій лізі.

– Золтане Йосиповичу, з «Оболонню» вийшла напружена гра, тим не менш, у нашої команди була низка моментів, але підвела реалізація…

– Постійно працюємо над цим на тренуваннях, звертаємо увагу саме на завершальному етапі атаки. Все ж радий з того, що команда створює нагоди, впевнений, що з часом прийде й їх логічне завершення.

– Позаду вже 13 турів поточного чемпіонату, тож яким для «Мункача» вийшло перше коло сезону 2016?

– Перша половина для нас стала неоднозначною. Після 3-го туру з команди зняли 6 залікових балів, у команди стався психологічний спад: поступалася в тих матчах, де спокійно мали вигравати, наче хтось наврочив. Ми створюємо купу голевих нагод, а в результаті програємо. Сподіваюся, що в другому колі Фортуна буде на нашій стороні.

 Практично в кожному матчі в ігрових ланках «Мункача» були кадрові зміни. До прикладу в матчі з «Оболонню» на полі не було Михайла Трухана та Юрія Булези…

– Юрій вирішив завершити свої виступи в лавах нашого клубу й нині шукає собі інше місце роботи, а Михайло Трухан відпросився у відпустку. В цьому є й певні плюси – на їх місце вийшли молоді гравці, які гру не зіпсували. Тож після повернення Михайлу доведеться докласти максимум зусиль, щоб виграти конкуренцію за місце в основі в своїх молодших колег.

– В першій частині добре себе зарекомендував юнацький склад команди, який нині конкурує за лідерство з виноградівським «Севлюшем»…

– Так, відчутний прогрес у їх грі. Якісний ріст у грі всіх вікових груп «Мункача» відбувся з приходом угорських тренерів, які вирішили створити нову філософію гри для наших команд – тотальний контроль м’яча, довгий розіграш і гостре завершення. Такий малюнок демонструємо як у чемпіонаті краю, так і в матчах вищої ліги ДЮФЛУ.

– За десятибальною шкалою, як би оцінили виступ «Мункача» в першій частині чемпіонату Закарпаття?

– Якщо дивитися на наше турнірне становище, то звісно оцінки можна ставити середні, але якщо оцінювати гру, ріст гравців, то поставив би 8-9 балів.

– Що хочете побажати своїм підопічним перед відпусткою?

– Гарного відпочинку, набратися сил, трохи відійти від футболу й повернутися здоровими та бадьорими на другу частину сезону.
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 842 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: