Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Золтан Сільваші: "У планах заявити команду в чемпіонат другої ліги"
21:25
Золтан Сільваші: "У планах заявити команду в чемпіонат другої ліги"
Головний тренер «Мункача» Золтан Сільваші, який відзначив свій 44-й день народження охоче відповів на запитання журналіста прес-служби.

Золтан Сільваші: - За кілька днів розпочинається чемпіонат України ДЮФЛ у вищій лізі, а потім чемпіонат України в першій лізі U-19. У якій готовності команди напередодні старту цих змагань?

- У порівнянні з минулими роками ми розпочали підготовку значно раніше. Зуміли сформувати з хлопців, які були на перегляді команду U-19. Дуже сподіваємося, що в цьому році не будемо боротися за виживання, а гратимемо, щоб потрапити до фінальної стадії ДЮФЛУ, або хоча б стати міцним середнячком Ліги.

- «Мункач» і інші команди вперше гратимуть у щойно створеному чемпіонаті U-19. Що+ прагнете досягти на цьому рівні?

- Головна ціль – зберегти гравців. Адже цей чемпіонат – своєрідна перехідна ланка між юнацьким і професійним футболом. Звісно, хочемо якнайкраще виступити і потрапити до фінальної стадії. Кістяк команди складуть юнаки 1999 р.н., хоча можуть грати й гравці 1998 р.н. та навіть троє футболістів 1997 р.н. По-друге, команда робиться  на перспективу – участь у цьому чемпіонаті дозволить нам наступного сезону заявити команду в чемпіонат другої ліги, минаючи Аматорську лігу України.

- У чемпіонаті області команда займає місце в середині турнірної таблиці, а які завдання ставите перед хлопцями на сезон?

- У нас нема якихось стратегічних цілей, але завдання перед командою завжди одне – здобувати перемогу в кожній грі. Також хочемо привити хлопцям свій стиль, моментами в нас це виходить, але, на жаль, не витискаємо голів з тих нагод, які створюємо. Це стосується матчів з командами, які знаходяться вище нас у турнірній таблиці.

- Можливо, це через те, що більшість гравців ще молоді, наявний брак досвіду…

- Не варто все списувати на молодість, гравці грають в ДЮФЛ і вже мають холоднокровно розбиратися в тій чи іншій ситуації. Не хочу, щоб за нашу команду казали, що вона вічно перспективна, чи той або іншій гравець, а реального результату не було. Прагнемо, щоб прийшла ігрова стабільність та гравці повністю усвідомили філософію, яку нам запропонували угорські фахівці.

- У своє день народження, яке бажання хотіли, щоб виповнилося?

- Щоб у «Мункача» була фінансова стабільність, щоб не лише угорські інвестори надавали нам допомогу, а й місцеві бізнесмени звернули увагу на нашу команду. Якщо в області хочуть створити професійну народну команду, то в Мукачеві й поготів потрібно таку команду мати. Щоб як у славні 70-і роки минулого століття мало місце протистояння на професійному рівні між Ужгордом та Мукачевом.
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1387 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: