Головна » Усі публікації » в Україні » ЗОШ Бедевля відіграла у фіналі "Шкільної футзальної ліги України" (ФОТО)
11:57
ЗОШ Бедевля відіграла у фіналі "Шкільної футзальної ліги України" (ФОТО)
У столичному спорткомплексі "ЦСК ЗСУ" завершився Всеукраїнський фінал "Шкільної футзальної ліги України" сезону 2015/2016.

ЗОШ Бедевля відіграла у фіналі Довідка. Бедевлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів заснована у 1984 році. Школа знаходиться за адресою: 90561, вул. Волошина,49, Тячівського району Закарпатської області.

У даному навчальному закладі нараховується 24 класи, де навчається 581 учень.

Працює 53 педагогічних працівників.

Шкільна команда Бедевлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів утворилася у 2012 році.

У 2015-2016 н.р. на районних зональних змаганнях з футболу «Шкіряний м'яч» команда школи виборола І-місце серед команд району.

У цьому ж навчальному році, у обласній зоні футзальної ліги України у м. Ужгород, команда зайняла І-місце.

Шлях до фіналу. У 2016 році у м. Новояворівськ Львівської області у зональних змаганнях Чемпіонату України з футзалу «Шкільна футзальна ліга України» 1/2  фіналу, шкільна команда здобула путівку до Всеукраїнського фіналу «Шкільної футзальної ліги України» сезону 2015-2016 років.

Ігрова форма: футболки — синього кольору, труси — синього кольору, гетри — чорного кольору.

Склад команди:

Тиводар Богдан Васильович
Маринець Роман Михайлович
Немеш Мирослав Васильович
Маркуш Іван Михайлович
Дан Василь Васильович
Дебич Василь Васильович
Юришинець Назарій Іванович
Маркуш Даниїл Михайлович
Танцинець Ігор Васильович

Представник команди: В. В. Михальчук


Стартували закарпатці у суботу, 16 квітня, з групового етапу.
 
Группа Петра Сагайдачного
1. ЗОШ Бедевля (Закарпатська обл.)
2. ЗОШ №6 (м. Долина, Івано-Франківська обл.)
3. ЗОШ №29 (м. Тернопіль)
 
ЗОШ Бедевля - ЗОШ № 6 (Долина) 3:4
 
Голи: Мирослав Немеш-3 - Павлишин Олександр-3, Боднар Олександр
 
Західноукраїнське дербі. Що й казати! Закарпатська школа футболу відома на всю Україну своїм багатством на футбольні таланти. Івано-Франківщина - майже футзальна столиця країни. Матч з Долиною мав бути родзинкою цього ігрового дня і він таким все ж таки став, виправдавши всі наші очікування. Глядачі побачили в цьому протистоянні купу яскравих ігрових епізодів та цілих 7 забитих м’ячів. Хлопці обох команд намагалися вирвати для себе перемогу, але на один м’яч сильніше все ж таки виглядала команда з Івано-Франківська.
 
ЗОШ Бедевля - ЗОШ №29 (Тернопіль) 4:3
 
Голи: Немеш Мирослав, Дебич Василь, Юришинець Назарій-2 - Кондибал Денис-2, Гуль Марко
 
Ще одне західоукраїнське дербі. Насамперед було цікаво як саме себе проявлять у цій зустрічі футболісти Бедевлі, які у попередньому матчі зазнали прикрої поразку від хлопчаків із Долини. Команда із Закарпаття прибула на цей турнір суто чоловічою командою - без жінок, без сестер, без матерей. Тільки чоловіки-футболісти, тренер та батьки-чоловіки. Спочатку мені здавалося що саме у цій чоловічій згуртованості та мужній компанії полягає ключ до успіху. Але, трохи забігаючи наперед, скажу що я все ж таки трохи помилявся.
 
Команди, які мали у своєму активі жінок, демонстрували дуже видовищну та якісну гру. І як не дивно наявність "жінки на кораблі" аж ніяк не заважала показувати результат. Що ж, так ледь не відбулося і у цьому матчі. Нажаль для батьків ЗОШ №29 тернопільска молодь потерпіла прикрої поразки в один м'яч, але я все ж таки не зможу сказати що цей рахунок не по грі. 

У другий, завершальний, день змагань юні футболісти з Бедевлі змагались на стадії плей-офф.
 
ЗОШ Бедевля - НВК №26 (Рівне) 2:5
 
Дуже багато в нас на цьому турнірі було західноукраїнських дербі. Це було одне з найзапальнших. Все ж в цьому протистоянні сильніше виявились все ж рівненська молодь. Признатися, чесно, я зробив на цьому турнірі для себе відкриття, виявляється - можно одначасно і грати в футбол і плакати, і відбирати м'ячі й забивати. Це нам вдало продемонстрували дуже емоційні хлопчики із Закарпаття. Але цитуючі відому пісню Вєри Брежнєвої "слезами делу не поможешь". Так і не вдалося допомогти справі сльозами і на цей раз. Перемога Рівного та дуже болюча поразка Бедевлі.
 
Матч за 7 місце. ЗОШ №301 (Київ) - ЗОШ Бедевля
 
Матч не було зіграно з технічних причин. 
 
У золотому фіналі чернігівська команда школи №35 перемогла суперників з міста Світловодськ Кіровоградської області 5:1 і здобула чемпіонське звання! У матчі за бронзу команда школи №6 з міста Долина Івано-Франківської області здолала суперників з Чорноморська та посіли третє місце. ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: в Україні | Переглядів: 1591 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: