Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Зозуля поповнює склад "Говерли"
10:24
Зозуля поповнює склад "Говерли"
Ще одним новачком ужгородської "Говерли" у зимове міжсезоння став гравець ФК "Полтава" Олексій Зозуля.

Зозуля поповнює склад У 23-річного футболіста закінчився контракт зі своїм клубом і очікується, що вже 15 січня він приєднається до своєї нової команди. У цей день ужгородці виходять з відпустки і розпочинають підготовку до другої частини сезону.
 
Зозуля (зріст 177 см, вага 68 кг) вихованець школи київського «Динамо», займався у Олексія Дроценко та Сергія Коновалова. До речі, разом з Олексієм випускався і Артур Рудько, нинішній основний воротар ужгородців.

З 2005 по 2009 в чемпіонатах ДЮФЛУ в складі «Динамо» відіграв 75 матчів, в яких відзначився 6 голами.
В сезонах 2009/2010 та 2011/2012 грав за «Металург-2» Запоріжжя в другій лізі – 22 матчі, 1 гол. В чемпіонаті 2010/2011 виступав в першості дублерів серед команд вищої ліги за той таки «Металург» Запоріжжя – 21 матч.

Наступним етапом кар'єри Зозулі стала «Полтава», до якої перейшов у 2012 році. Провівши у другій частині сезону вісім матчів, на почату наступного був відправлений в оренду до сусідньої «Карлівки». Тут він провів півсезону, відігравши 14 матчів і забив 1 гол.

Вже із сезону 2013/2014 Олексій стає твердим гравцем основи полтавчан, за яких вцілому провів 85 матчів, забив 4 голи та віддав 3 гольові передачі. 

Два рази одягав футболку молодіжної збірної України у 2014 році.  

Незважаючи на відносно молодий вік, 23-річному Олексію вже не перший сезон вдавалось успішно тягнути тягар капітана і лідера полтавської команди. А його перехід в центр поля ближче до закінчення сезону виявився дуже вдалим і пішов тільки на користь "городянам". Зміна позиції жодним чином не вплинула на якість гри лідера полтавців, встигав скрізь.

Правий екс-захисник "городян" відноситься до тих беків, які не тільки свою позицію тримають, а й оборонні порядки суперника неабияк терзають. На рахунку Зозулі не один рейд бровкою, коли суперники просто не встигали перекривати зону, через що у них частенько виникали проблеми. Активність впродовж всього матчу, дозволяла йому виконувати великий обсяг роботи як у власних воріт, так і в атаці.  Завжди відзначався щільною опікою на своєму фланзі.
Lobda
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1389 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: