Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Зупинка лідера
22:02
Зупинка лідера
Будівельники своєю грою та результатом зуміли внести корективи на горі турнірної таблиці.

Зупинка лідера Звітна зустріч команд з протилежних кінців турнірної таблиці виправдала очікування гострої та рівної гри. Гості зі старту випустили новачків з Київщини, один з яких знайомий місцевим вболівальникам по виступам за Минай у Першій та Другій лізі України – Олег Дмитренко. У команді Шукаля всі новачки (Микуляк, Кузь, Пукіш) залишились на лаві запасних. 

На правах фаворита гості розпочали гру активніше у нападі і Лозинець мав нагоду забити після виходу на ворота та екс-кіпер тячівців Гречка вдало зіграв на виході. Жовто-чорні відповіли проривом Січуи справа у штрафну та замість прострілу він наважився на удар у ближній кут, але не точно.

На 15-ій хвилині команда Оржеховського вийшла вперед – Манжос, який раніше завжди грав у захисті останнім часом почав діяти на фланзі ближче до чужих воріт, сповна скористався своїми швидкісними якостями, відірвався від опонента, вийшов один в один і пробив повз воротаря – 0:1. Варто зазначити, що посеред тижня зовсім схожий гол (переможний) Манжос забив у чемпіонаті Ужгорода Медеї на останніх хвилинах. 

Будівельник на 22-ій хвилині створив хорошу передумову для голу: Січка подав справа на дальню стійку, де Немецкову залишалось влучити головою у рамку, але м’яч полетів над поперечкою. За дві хвилини гравці помінялись ролями – Немецков віддав на Січку удар якого з 10 метрів парирував Пахомов, а добивання заблокували захисники.

На 38-ій хвилині Лозинець гостро пробивав головою з відскоком, після подачі Панова, воротарю вже було важко зреагувати, проте шкіряний пройшов повз рамку. Перед перервою господарі все ж зуміли зрівняти рахунок завдяки своєму головному голеадору. Лукіяник віддав у штрафну на Соскиду, який продавив захисника і пробив з гострого кута – 1:1.   

Друга половина гри була також наповненою боротьби, команди до останнього билися за позитивний для себе результат. Тячівці виконали багато стандартів біля воріт Гречки, але безрезультатно. Наприкінці джокером міг стати фактурний Волошинський, який після чергової подачі зі штрафного на дальній стійці скинув мяч головою вздовж воріт, але Манжос не зумів завдати акцентованого удару. Біля інших воріт роль джокера міг приміряти Пукіш, удар якого прийняла на себе стійка.

Хороший старт для Будівельника у другій половині сезону, що не можна сказати про тячівців, які дозволили наздогнати себе Севлюшу.


Будівельник – Тячів 1:1

Голи: Манжос, 15 – Соскида, 42.

Будівельник: Гречка – Дудаш, Чокнадій, Ількович (Кузь, 63), Лукіяник – Беца, Лазар, Січка, Шоляк, Немецков (Івашко, 72) – Соскида. 

Тячів: Пахомов – Бабич (Молнар, 68), Чигур, Гаврилов, Кладов (Дністрянський, 74) – Дмитренко, Бурда (Волошинський, 82), Панов, Д. Антошин, Манжос - Лозинець

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 507 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: