Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Звитяга юнаків Сокола у Баранинцях (ФОТО)
23:09
Звитяга юнаків Сокола у Баранинцях (ФОТО)
Юнацький склад команди з Кінчеша мінімально перемагає своїх однолітків з Баранинців.

Юнацький склад команди з Кінчеша мінімально перемагає своїх однолітків з Баранинців.

Господарі активніше розпочали зустріч і здавалось, що вони контролюють хід зустрічі. Та до ударів у рамку воріт доходило дуже рідко. Один з небагатьох наніс Андрусь з штрафного, метрів з 24 та воротар без проблем забрав круглого.

Гості, які грали у трохи дивній англійській ретро формі, намагались продуктивно проводити свої контрвипади. Один з перших стався на 17-ій хвилині, після обрізки баранинських півзахисників у центрі, кінчешці миттєво кидають у прорив стрімкого форварда Рому Мишанича, який вибігає на самотнього Марка і переграє його у ближньому бою.

В подальшому гра перемістилась у центр поля, з акцентом на силову боротьбу. В одному з епізодів мяч влучив у руку захиснику гостей у карній зоні. Та арбітр не наважився поставити одинадцятиметровий, аргументуючи своє рішення, що рука була у природному положенні. Схожий випадок був і в другому таймі, але вже на підступах до штрафної, і знову свисток рефері промовчав. Тренер господарів Балажинець вже по ходу першої половини гри почав робити зміни у складі з метою більш ефективної гри попереду. Та захист Сокола сьогодні був на висоті.

В другому таймі, переведений на вістря атаки Загорчак, був близьким до голу, та простріл від Ганусина йому не дали замкнути захисники, яким зовсім трохи бракувало точності, щоб зрівняти рахунок у зустрічі. Хорошу нагоду втратив височенний лівий захисник Герман Павлик, який після подачі з кутового пробивав головою, але над перекладиною.

Вже під кінець другої тридцятипятихвилинки Загорчак мав забивати у пусті ворота, після того як кіпер Сокола випустив м’яч з рук, та нападник чорно-зелених довго готувався до удару і був заблокований захисниками.

Підопічні Станіслава Молнара здобувають важливу перемогу, і як мінімум на один день, виходять на перше місце.


Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Валерій Шкура, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Віктор Шварц

ФК «Баранинці» - ФК «Сокіл» Кінчеш 0:1

Голи: Мишанич, 17.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 862 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: