Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Адріан Пуканич покинув ФК "Ужгород"
09:39
Адріан Пуканич покинув ФК "Ужгород"
Лідер та капітан команди припинив співпрацю з ужгородським клубом, з яким пройшов шлях від аматорів до Першої ліги України.

Адріан Пуканич покинув ФК Виноградівський футболіст прийшов у ФК Ужгород на початку 2019 року, коли команда виступала ще на аматорському рівні і був важливим елементом професійного становлення клубу, адже крім демонстрації своїх кращих ігрових якостей на полі, Адріан допомагав практичними порадами молодим гравцям, які вперше відчули смак професійного футболу. 

Пуканич відіграв у футболці Ужгорода 50 матчів на професіональному рівні (41 поєдинок у Другій лізі, 5 матчів — у Першій та 4 — у Кубку України), в яких відзначився 19 разів у воротах суперників. Ще 7 матчів відіграв на аматорському рівні, де забив 5 голів. 

У сезоні 2020-21 Адріана Пуканича визнали найкращим гравцем Другої ліги, адже 38-річний ветеран очолив рейтинги найкращих бомбардирів і асистентів третього дивізіону, забивши 13 голів та віддавши 13 результативних передач, що стало запорукою успіху ужгородців у Другій лізі і підвищення у класі.

Його виступи за цей клуб, важливість для команди та авторитет серед гравців припускав, що найближчим часом Пуканич зможе плавно перейти на тренерську роботу у структурі клубу, адже минулого літа Адріан завершив навчання і отримав тренерський диплом категорії "А"-UEFA, який дозволяє тренувати клуби Першої та Другої ліги.

Початок дебютного сезону у Першій лізі для ужгородців став провальним - у перших п'яти матчах вони здобули лише один бал і вилетіли з Кубку на ранній стадії, супроводжується це тренерською чехардою, адже лише за одне літо це вже друга відставка головного тренера. 

В.о. тренера Богдан Блавацький так прокоментував відхід кращого бомбардира минулого та цього сезону: "Чому Ужгород покинув капітан команди Адріан Пуканич? Це рішення клубного керівництва". 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 749 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: