Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Боржава" вивозить з Кінчеша перемогу (ФОТО)
19:38
"Боржава" вивозить з Кінчеша перемогу (ФОТО)
Краща реалізація моментів у другому таймі стала запорукою перемоги іршавської команди.

Боржава після скандальної домашньої перемоги підтягнулась до лідерів, а одразу за ними йшли кінчешці. 

У соколів у старті вийшли одразу три екс-гравці Медеї  Іванов, Микла та Семків. Саме останній мав хорошу нагоду забити на 7-ій хвилині, коли після подачі Шоляка зліва, Семків пробив сходу з 9 метрів, воротар забрав. 

Господарі у першу десятихвилинку діяли виключно на половині поля суперника та отримати якусь вигоду із цього їм не вдалось. На 13-ій хвилині Сугоняк віддав довгу передачу на Корпоша, який вискочив на одного кіпера, перекинув його, але не влучив у ворота. За хвилину Степанов бив справа з декількох метрів, але вище.

Лише після цього Боржава зуміла відповісти стрімким проривом Сурмача і завершальним ударом з 8 метрів, Фанта зловив.

На 17-ій хвилині центральний захисник довжанців Віктор Чумак травмувався і гості провели вимушену заміну, вийшов ветеран команди 41-річний Михайло Якуб. Одразу ж капітан мав можливість забити, коли прострілював Сурмач та у боротьбі із захисником Михайло пробив вище.

На 21-ій хвилині захисник боржавців не влучив по м’ячу і Шоляк підхопив круглого, кінчешці виходили два в один та Сергій вирішив сам завершити атаку і пробив з 12 метрів значно вище. На 36-ій хвилині Сугоняк пробив з 17 метрів, трохи вище цілі. 

Підопічні Криси мали відчутну перевагу у грі та володінні м’ячем, тоді як іршавська команда діяла лише на контратаках. 

Друга половина також проходила у не спішному темпі і перші двадцять хвилин були без значних загострень. Аж поки не включився лідер атак боржавців Сурмач, який завдяки своїм індивідуальним якостях протягнув м’яч через півполя, обійшов двох опонентів, вийшов на воротаря і пробив повз нього – 0:1.

Пройшло тільки чотири хвилини і гості подвоїли рахунок. Після подачі у штрафну і відскоку м’яча Фулей пробив сходу з 10 метрів – 0:2. 

В атаці у відповідь Микульця прострілив справа, Степанов пробивав з двох метрів та воротар відбив удар впритул. Ще за мить Корпош зіграв у стінку із партнером і пробив з 17 метрів, кіпер грає надійно.

У другому таймі Іванов піднявся із захисту в опорну зону і на 81-ій хвилині взяв участь у гольовій атаці. Саме після його довгої передачі Шима пробив зліва з дев’яти метрів – 1:2.

Сокіл безперервно штурмував ворота боржавців та безрезультатно. На 90-ій хвилині Іванов сильно приклався з 18 метрів, воротар відбиває, Степанов відразу добивав та голкіпер встигає відбити і другий удар по воротам.

Саме надійна гра воротаря Боржави стала одним із головних факторів підсумкової перемоги гостей у битві за третє місце із Соколом.
   

ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Боржава» (Довге) – 1:2

Голи: Шима, 81 - Сурмач, 66, Фулей, 70
   
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 644 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: