Головна » Усі публікації » у світі » Магія Нещерета на "Камп Ноу"
10:44
Магія Нещерета на "Камп Ноу"
Мукачівський воротар дебютував у Лізі чемпіонів у грі проти Барселони.

Магія Нещерета на Відомий статистичний портал WhoScored підвів підсумки матчу 3-го туру Ліги чемпіонів Барселона - Динамо (2:1)

Найкращим гравцем матчу з оцінкою 9.1 був визнаний голкіпер Динамо Руслан Нещерет. Кращим у складі Барселони став Мессі з оцінкою 8.5.

18-річний футболіст зробив в матчі 12 сейвів і зробив 30 точних передач (91%).

Ще один авторитетний портал SofaScore поставив йому оцінку 9,7. Це найвища оцінка серед усіх гравців матчу. В складі «Барселони» кращим став Ліонель Мессі (8,1), який реалізував пенальті на початку поєдинку. Голкіпер каталонців Марк-Андре Тер Штеген отримав оцінку 8,0.

Воротар «Динамо» Руслан Нещерет, який дебютував у складі київської команди в груповому етапі Ліги чемпіонів, в ефірі телеканалу «Футбол2» прокоментував виїзний матч проти «Барселони»:

- Я ніби потрапив в якусь казку. Приємно вперше зіграти на такому стадіоні в Лізі чемпіонів - це мрія будь-якого футболіста, і я не виняток. Відчули впевненість у своїх силах і те, що можемо грати з «Барселоною» на рівних, коли взяли м'яч під свій контроль і почали створювати моменти, але на лінії воріт добре діяв їхній голкіпер.

Пенальті? Мессі добре пробив, мені здається, він один з кращих з пробиття одинадцятиметрових ударів. Ми з тренером проаналізували його удари, подивилися, куди він може пробити і взагалі, хто може виконати пенальті в «Барселоні». Те, що вгадав - це така справа ...

В цілому, на гру вийшли спокійно, ніякого тиску на нас не було, тому нічого страшного. Ми не хвилювалися. З такими суперниками приємно грати. Думаю, ми зможемо добре підготуватися до гри з «Шахтарем».

Прес-служба "Динамо" Київ
 
Категорія: у світі | Переглядів: 490 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: