Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U19 поступився вдома "гірникам"
15:37
"Минай" U19 поступився вдома "гірникам"
У перенесеному матчі 9-го туру юнацького чемпіонату "Шахтар" переграв "Минай".

Одне з найцікавіших протистоянь для закарпатських вболівальників у цьому турнірі, адже на полі було багато місцевих вихованців в складі обох команд. У гірників у старті вийшли іршавський фулбек Андрій Булеза та мукачівський атакувальний півзахисник Крістіан Бако, а по перерві і ще один мукачівець Василь Бундаш. 

Знаковим цей поєдинок був і для минайців, адже у них відбулась зміна у тренерському штабі - дебютував у ролі головного тренера U19 Рудольф Балажинець та його асистент Яромир Лобода. 

Перша третина тайму пройшла за рівної гри: «Шахтар» діяв першим номером, а господарі намагалися знайти шанс попереду після контратак. Проте під час однієї з атак захисники «Миная» не встигли за Бако, який після зміщення з флангу щільно пробив, а Погорілий був першим на добиванні – 0:1. 

Після пропущеного м’яча закарпатці активізувалися, але небезпечних моментів біля воріт Твардовського створити так і не вдалося. А от «гірники» були активними (особливо виділявся правий фланг) і цілком могли подвоювати рахунок: Бако пробив неточно, а удар Погорілого парирував Савченко. 

У другому таймі Бундаш мав кілька хороших нагод відзначитись, проте закарпатці тривалий час стримували значний тиск на свої ворота, і лише ближче до завершення гри затяжну атаку донецької команди з передачі Сігеєва завершив Глущенко, встановивши остаточний рахунок.


Минай U19 – Шахтар U19 (Донецьк) – 0:2 

Голи: Погорілий, 13, Глущенко, 79.

Минай: В.Савченко, Вовкунович, АВРАМЕНКО, Кецук, Диянчук, Кашперук, Караман, Калінець (Є.Волошин, 46), Попович (Кузнецов, 87), Каганець (Іваниця, 61, Штефанюк, 82), Кондратюк.

Шахтар: ТВАРДОВСЬКИЙ, Дрозд (Чуйко, 87), Роспутько, Р.Савченко (Огарков, 87), Булеза, Яновіч, Бако (Ющенко, 73), Цуканов (Бундаш, 46), Погорілий, Сігєєв, Пушкарьов (Глущенко, 46).

Попередження: Кондратюк, 2, Вовкунович, 38 - Бако, 57, Бундаш, 80.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 315 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: