Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Виноградові знову нічия
17:06
У Виноградові знову нічия
Севлюш у третьому матчі поспіль не може здобути перемогу на власному полі.

У Виноградові знову нічия Перед цим туром наставник мукачівців Іван Ковач повернув до своєї команди добре знайомих йому гравців - братів Шольців. І одного з них він відразу відрядив у допомогу єдиному нападнику Лозинцю, що мало додати швидкості у нападі. 

Перші десять хвилин команди лише намагались підібратись до воріт і краще це вийшло у гостей на 11-ій хвилині. Лозинець здійснив стрімкий прохід, залишивши позаду себе Богаткіна, вийшов один в один та Козар відбив удар Михайла. Але другим темпом вже мчав Річард Шольц, який у підкаті переправив м’яч у ворота – 0:1.  

На 18-ій хвилині Шольц видав чудову передачу на Сінкіна в центр штрафної та Юрій б’є мимо з убивчої позиції. В атаці у відповідь Чедрик виходить один в один з Ізаєм, останній відбиває на кутовий. На 23-ій хвилині Ковтун пробив з 22 метрів, Козар зловив.

На 26-ій хвилині Мешко увійшов у штрафну і прострілив справа, удар Лободи прийняла стійка, а добивання Віщака було не точним. На 29-ій хвилині Реплюк зміщався з лівого краю до штрафної і змусив сфолити на собі захисника. Арбітр придивившись де було порушення призначає пенальті, яке реалізував Чедрик – 1:1.

Всього за чотири хвилини господарі були вже попереду. Юрій Віщак подав з з лівого флангу, а Чедрик у падінні головою переправляє шкіряного у сітку воріт – 2:1.

Однак вже за дві хвилини Медвідя відновило паритет. Шольц здійснив перехоплення на чужій половині поля і побіг в стрімку контратаку, яка завершилась його прострілом, який з другої спроби замкнув Лозинець – 2:2.

Перед перервою могли виноградівці знову повенути собі перевагу, однак після подачі зі штрафного і удару Богаткіна головою м’яч влучив у поперечку.

У другому таймі першими могли забивати гості. На 52-ій хвилині Шольц знову розігнав контратаку і вивів Лозинця сам на сам та Козар врятував свої ворота. 

Надалі серйозних моментів не виникало, аж до останньої п’ятнадцятихвилинки. На 76-ій хвилині Чедрик вийшов на ворота, але замість удару віддав на партнера на дальній стійці, який хоч і забив, але був в офсайді.

Гості намагались будь-що відстояти нічийний рахунок і збивали дрібними фолами атаки севлюшців. На 79-ій хвилині через обурення діями арбітра з лави запасних був вилучений Ерік Віщак.

На 83-ій хвилині після подачі справа Ребрик пробивав головою з рикошетом, круглий йде над воротами. За дві хвилини Ковня прорвався до карної зони і пробивав з гострого кута, Ізай парирує. На 88-ій хвилині Чедрик виводить Ребрика на одного кіпера та знову Ізай на висоті.

Одразу ж схожу нагоду не використав Лозинець біля інших воріт, але відпустивши м’яч, Козар вийшов і нейтралізував небезпеку. 

Вже у додатковий час під час фінального штурму Ковня відкинув Ребрику під удар, Денис з 15 метрів влучає у поперечку.

Севлюш створив достатньо моментів, щоб розраховувати на три очки сьогодні, але цього виявилось замало. Окрім реалізації їх підвела і гра в захисті.  

Чергова неочікувана втрата очок чемпіоном і перше місце ще більше віддаляється від них. А Медвідя-Бобовище знову піднімається до трійки лідерів і продовжує нічийну серію виноградівців на їхньому стадіоні.   


ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Ф. Медвідя-Бобовище» (Н. Давидково) – 2:2

Голи: Шольц, 11, Лозинець, 35 – Чедрик, 29 (пен.), 33.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 560 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: