Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Бако та Булеза знову із золотом ДЮФЛ України
21:37
Бако та Булеза знову із золотом ДЮФЛ України
У Києві на НТК ім. Баннікова відбулися вирішальні матчі фінального турніру ДЮФЛУ серед команд U-16.

Бако та Булеза знову із золотом ДЮФЛ України
Другий рік поспіль команда гірників 2003 р.н. із двома закарпатцями у складі здобуває перемогу у ДЮФЛ України. Крістіан Бако та Андрій Булеза взяли активну участь у фінальній частині, часто змінюючи один одного на полі. Так у першому матчі з Динамо (3:0) Булеза вийшов у старті, а згодом був змінений Бако. У наступній грі з УФК-Карпати Львів (2:0) вже Бако розпочав поєдинок з перших хвилин, а Булеза його змінив у другому таймі. У третій грі групи із Зміна-Оболонь Булеза відіграв перший тайм, а Бако другий змінивши зарічанця.
 
У півфіналі з Дніпро (2:0) та фіналі з Скалою (3:0) Бако зіграв весь матч, а Булеза залишився на лаві запасних.
 
Щодо сезонної статистики закарпатців, то Бако провів 22 матчі і забив 3 голи. У Андрія Булези схожі цифри – 23 матчі і 3 голи.

Фінальна гра виявилася цікавою, але пройшла за великої переваги донецької команди. «Скала» лише на початку матчу чинила гідний опір гірникам, але потім ігровою та територіальною перевагою повністю володів «Шахтар», який уже на 9-й хвилині відкрив рахунок. Ще до перерви «Скала» отримала у свої ворота другий м'яч, а на початку другого тайму моршинці пропустили третій.
 
Вітаємо наших земляків із черговим звершенням у складі гранда українського футболу!
 
Фінал
 
«Шахтар» (Донецьк) — «Скала» (Моршин) — 3:0
 
Голи: Махиня (9), Очеретько (19), Мампассі (45).
 
«Шахтар»: Пузанков, Козік, Мампассі, Капінус (Недес, 65), Бако, Хромей, Очеретько, Євтіхов, Шостак (Векленко, 41), Бендера (Шевченко, 41), Махиня (Погорілий, 25).
 
«Скала»: Яцик (Савченко, 60), Дячук, Гілка, Гаврилюк, Фарина, Бомащук, Скринник, Бучакчийський, Микитишин (Лісовенко, 35), Слободян, Бланов.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 861 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Мікітос  
0
Ясно, тоді сорі за наєзд:)

4 Коля  
0
Ганьба цим спортивним сайтам

3 Ужгород  
0
Та то вибори на носі, всім похер спорт:))) Та і нашо писати, коли ігри проходять в Поляні і Сваляві, а не в Ужгороді, а то плюс додає їх кандидату, котам іде в раду Дрогобецький по ходу, даже з спурту політику вчинили. Ай зато нйа там голосуют за Драгобецького

2 Мікітос  
0
Дійсно, такі класні фінальні ігри, а інфи тупо нема.....xkGDr

6 lobda  
0
Вже публікували календарі фінальних ігор! 

http://lobda.at.ua/news....11-7365

1 Володимир  
0
З 22 Червня по 01 липня в Поляні пройде ДЮФЛ У 17 Фінальна частина. сезону 2018-2019. Будь ласка опублікуйте у себе н сайті, бо інформації у Вас не має здається

5 lobda  
0
Вже публікували календарі фінальних ігор!

http://lobda.at.ua/news....11-7365

الاسم *:
Email *:
كود *: